Tzucky Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Pret: 60 Localitate: Bucuresti Contact: 0724349222 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand un set de doze Wilkinson de pe un VIntage V100. Motivul vanzarii: upgrade. Arata excelent, chitara a fost cantata ocazional - are de obicei rol de decor - vezi poza. Suna blues-ish, asa cum sade bine unor doze cu impedanta mica. Magneti Alnico. Pana in 22 Octombrie se pot proba pe chitara - inca nu le-am dat jos (sub rezerva ca setul de corzi are mai mult de un an...).
Tzucky Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Am scos dozele de pe chitara. Saptamana viitoare merg la Cluj Napoca (ruta rutiera pe Valea Oltului). Daca exista doritori pot lua dozele cu mine si livra personal. Weekend fain sa aveti.
Tzucky Posted November 7, 2015 Author Posted November 7, 2015 Am scos dozele de pe chitara. Poze: Tapatalked from mobile
Tzucky Posted November 22, 2015 Author Posted November 22, 2015 UPDATE Pentru a mari targetul de potentiali clienti: - am scos capacele aurii, acum dozele sunt negre, uncovered. - am redus pretul la 60 lei. Dozele suna brici, probabil acum sunt un pic mai bright decat inainte. Un upgrade foarte ieftin si la indemana pentru un Epiphone Les Paul. Astept doritori!
Tzucky Posted November 24, 2015 Author Posted November 24, 2015 (edited) Poza cu dozele dezvelite: Edited November 24, 2015 by Tzucky
Tzucky Posted December 15, 2015 Author Posted December 15, 2015 Salut, Dozele.... Si un procesor de Bass. Dozele s-au vândut, actually. Te intereseaza procesorul? Tapatalked from mobile Vândut, se poate închide, Multumesc RGC! Tapatalked from mobile
Recommended Posts