delatobe Posted October 17, 2015 Posted October 17, 2015 Pret: 250 RON Localitate: Suceava Contact: 0740232111 Link producator: http://www.istanbulmehmet.com Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Cum spune si titlul, vand splash Istanbul Traditional de 10'' in absolut perfecta stare (ca nou). Am atasat doua poze.
delatobe Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Cinelele Istanbul sunt fabricate manual de artizani turci din cel mai bun/scump aliaj de bronz (B 20). Nu vreau sa crezi ca nu apreciez oferta ta, dar cu 150 poti cumpara un splash stantat la masina din alama sau cel mult din aliaj B8, din seriile cele mai ieftine. Oricum, ofertele se fac prin PM.
gmb Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Scuze, ca nu am facut oferta prin PM, stiu din ce si cum se fac aceste cinele Istanbul. Acest pret cerut e pretul lui nou, Te cred ca e in stare absolut OK, dar daca nu il cumpar de la fabricant, sau un magazin, nu este unul nefolosit/nou. De aceea am facut acea oferta de pret second hand. Merci de intelegere.
delatobe Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Splash-ul este ca nou. Pretul lui de magazin este exact 333 RON la Morsound sau 330 la Esound (cel mai mic pe care l-am gasit in Romania).
delatobe Posted November 1, 2015 Author Posted November 1, 2015 Pret nou: 230 RON (cu 100 RON sub pretul de magazin). Splash-ul este ca nou.
Recommended Posts