meyhnach Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 Se cauta voce feminina pentru inregistrarea unui album avantgarde metal destul de variat ca stil. Totul este compus, aproape terminat, ramane doar vocea de inregistrat. Cautam o voce placuta care sa sune bine pe linii melodice destul de pop. Am dori o voce cat de cat apropiata de ce se aude aici: Mai multe detalii despre proiect prin PM Doar in Bucuresti.
Ilinca Maria Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 (edited) Cant de ceva ani si imi surade ideea. https://www.facebook.com/ilinca.gradinariuv-am dat aici facebook-ul pentru a vorbi in privat daca mai sunteti interesati. Seara faina. Edited October 15, 2015 by Ilinca Maria
daniela_m Posted January 3, 2016 Posted January 3, 2016 Buna. Daca nu ati gasit vocea si mai sunteti interesati, poate ne auzim La multi ani!
meyhnach Posted March 9, 2016 Author Posted March 9, 2016 (edited) se cauta in continuare! Edited March 9, 2016 by meyhnach
Nadina Posted June 24, 2016 Posted June 24, 2016 (edited) Bună, Am văzut că sunteți în căutarea unei soliste pentru a înregistra un album Avangarde Metal. Conceptul mi s-a părut interesant și dacă anunțul mai este valabil putem colabora. În prezent cânt în formația de debut Toutefois În trecut am fost solistă și backing vocals în formațiile Rappa Muffin, respectiv Moldavia Folk: Rappa Muffin: Contact: nadina.prostire@gmail.com Gânduri bune! Edited June 24, 2016 by Nadina
Recommended Posts