Jahbless Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 Cant ok la chitara. Cant si la bass dar acolo sunt incepator. Ca inspiratie as cita: Scofield, Clapton, Pat Martino, John Lee Hooker, Avi Bortnick, Geddy Lee, Frank Zappa... multi alti, in principal in zona jazz/rock/blues, dar din pacate nu ma ridic la nivelul lor, cant si eu ce prind si ce pot. Melodii (Chitara si bassu sunt de la mine, tobele sunt luate de pe net): Daca vreti sample-uri cu alte genuri de muzica feel free to ask. Eu sunt la facultate, nu ma dau si nu vreau sa devin "muzician"... doar sa ma distrez, sa invat sa cant, eventual sa facem niste muzica faina. Ala, mergem la o sala 1-2 ori pe saptamana, jam a little, chill a little, daca iese ceva bine daca nu iese tot ok.
zada_lene Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 sal.daca te intereseaza ceva mai complex,mai de lunga durata nr meu 0724054169.lectiile de teorie muzicala sunt gratuite daca vrei sa faci ceva performanta.e vorba de metal in formula 3 chitari+bas+tobe+voce impostata.influente clasice si polifonice
Recommended Posts