www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jahbless

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Chitara electrica, chitara acustica, bass

Jahbless's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. bumpi-dy, still looking for offers <.< Sunt si in cautare de un amp (gen combo de camera/bar, nu ceva super puternic) deci daca vreti sa vindeti chitara + un combo sau doar un combo (again, ieftin, nu ma intereseaza ampuri de mii de lei).
  2. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0772177592 Accept schimburi: Accept schimburi Sunt interesat sa cumpar o chitara hollow-body ieftina (adica maxim pana in 1800 lei). In principal ma intereseaza Ibanez artcore dar sunt dispus la orice marca/model atata timp cat se poate vinde in Bucuresti sau Cluj (pentur a o putea testa si ridica personal). Cheers,
  3. Cant ok la chitara. Cant si la bass dar acolo sunt incepator. Ca inspiratie as cita: Scofield, Clapton, Pat Martino, John Lee Hooker, Avi Bortnick, Geddy Lee, Frank Zappa... multi alti, in principal in zona jazz/rock/blues, dar din pacate nu ma ridic la nivelul lor, cant si eu ce prind si ce pot. Melodii (Chitara si bassu sunt de la mine, tobele sunt luate de pe net): Daca vreti sample-uri cu alte genuri de muzica feel free to ask. Eu sunt la facultate, nu ma dau si nu vreau sa devin "muzician"... doar sa ma distrez, sa invat sa cant, eventual sa facem niste muzica faina. Ala, mergem la o sala 1-2 ori pe saptamana, jam a little, chill a little, daca iese ceva bine daca nu iese tot ok.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.