www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Fishman Aura Image Blender


Recommended Posts

Pret: 500 RON


Localitate: Craiova


Contact: 0761 160 333


Accept schimburi: Accept schimburi

Salut! Vand Fishman-ul din titlu, l-am luat pentru a-mi face un setup acustic care sa sune foarte bine, ceea ce mi-a si reusit odata ce a intrat in peisaj, dar cantarile acustice fiind destul de rare, nu prea am de ce sa-l tin. L-am luat si pentru experimente si din curiozitate, este un produs de calitate, se simte de cum pui mana pe el, e greu si pare ca poti juca fotbal cu el desi nu recomand :)).

 

Trecem la ce ne intereseaza: imaginile alea sunt destul de tari, chiar iti dau profunzime, corp, etc la sunetul pe care il ai de la piezzo sau doza magnetica. Asta voiam sa aud cel mai mult si o face, dar este un pic de reglat. Preseturile din fabrica sunt destul de bune, cand potrivesti presetul cu modelul de chitara pe care o ai, atunci incepe magia. Ai egalizare pentru Imagine, egalizare pentru chitara, mix-ul intre cele doua (crucial pentru ton sa gasesti balansul perfect), diferite nivele de compresie pentru armonie si pentru solistica, plus un reglaj de volum al presetului in caz ca vrei solo boost sau etc. Egalizarile sunt foarte relevante, ador cand dau de scule de genul, stai un pic mai mult la reglaje dar si suna dupa aceea. Are 2 Phase-uri si influenteaza sunetul in functie de cum le reglezi, pe mine m-au pacalit la inceput.

 

Pare complicat dar iti alegi un parametru si apoi cu knob-ul Data ii reglezi valoarea, asta e. Nu s-au pupat toate preseturile cu acustica mea (e si logic defapt), au mai fost unele ok de Dreadnought dar cand gasesti unul bun, iti e complet suficent.

 

Iesire XLR si jack, are midi, tuner, feedback cancelling, vine cu alimentator, in cutia lui. Stare buna, mici si normale semne de uzura, nimic urat sau care sa afecteze functionarea.

 

Deschis la schimburi cu sau fara diferente, vreau in special un delay digital (DD7 de preferat), doze humbucker bune (Bareknuckle sau altceva), un telecaster mai ieftin, chiar si niste strap-uri din piele mi-ar prinde bine. Noroc!!

post-12052-0-48500300-1443706030_thumb.jpg

post-12052-0-13074200-1443706031_thumb.jpg

post-12052-0-73277200-1443706031_thumb.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.