tudorgirboan Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Pret: 900 RON negociabil Localitate: Baia Mare Contact: 0753601446 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Chitara electrica Epiphone Les Paul Special II este perfecta si pentru incepatori, dar si pentru avansati. Ofer gratuit la cumpararea chitarei si un cub (amplificator) + cablu de 6 metri. Chitara este foarte ingrijita si intr-o stare functionala perfecta. Pretul este usor negociabil. O vand deoarece am nevoie de un DSLR (Canon/Nikon). Accept si schimburi cu DSLR-uri de calitate (DOAR CU DSLR)
otringal Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-epiphone-les-paul-special-ii_p743.htmlcum adica oferi gratuit un amp? Poate il incluzi in pretul marit si este de suficient de buna calitate ca sa justifice cumva suma ceruta, iar atat chitara cat si amp-ul sunt intr-o conditie foarte buna, pentru a le putea da cu 900 din moment ce chitara noua este 725 in magazin. 2
tudorgirboan Posted September 16, 2015 Author Posted September 16, 2015 *Pret 720 (negociabil). Am gresit azi-noapte, scuze. Au ăștia un stil de a da anunțuri de-ți vine să te iei cu mâinile de păr ) Zici că-i școala de la Mega/Lidl/etc, numai ăia vine cu bombe de-astea. Numai aia vine. Fain, fain. Am mentionat ca am gresit. O sa te rog sa inveti sa scrii inainte sa dai replay aiurea.
99benjamin Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Cat scepticism, cata aroganta... Sent from my SM-G900F using Tapatalk 1
Recommended Posts