aleexrobin Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Salutare tuturor are cineva vreo tabulatura de la directia 5 o fata ca ea + solo?
ADELE Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Am scos eu tabulatura soloului, piesa o cantam cu trupa. Eu sunt de moda veche, asadar este scrisa pe hartie cu creionul , daca esti interesat , da-mi un mesaj pe privat, sa incerc sa iti trimit o poza.
Castal Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Am scos eu tabulatura soloului, piesa o cantam cu trupa. Eu sunt de moda veche, asadar este scrisa pe hartie cu creionul , daca esti interesat , da-mi un mesaj pe privat, sa incerc sa iti trimit o poza. Si eu sunt interesat de tab , mai ales pentru solo. Ai putea sa il postezi aici pe topic, astfel ar ajuta mai multa lume ... Multumesc!
ADELE Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Nu prea as fi intentionat sa il postez topic din cauza gurilor rele si a comentariilor inutile. Dar din pricina cererii mari, il postez aici. Solo-ul este in viziunea mea , nu stiu daca chiar asta este pozitia in care se canta , eu mi-am ales cum imi vine mie mai confortabil. Ritmica o gasiti pe net, este simpla, daca nu o sa o postez si pe aceea la cerere.
aleexrobin Posted September 15, 2015 Author Posted September 15, 2015 Inca o versiune a solo-ului postata de un baiat pe forum am zis sa repostez are si ritmica in gama d Directia 5 O fata ca ea Solo.txt Directia 5 O fata ca ea Solo.txt
Recommended Posts