dakiboy Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 Salutare tuturor. Stie cineva de bassul sunrise? Site info orice legat de el.eu nu am gasit nimic.nu are serie nimic pe el. Mersi anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakiboy Posted August 24, 2015 Author Share Posted August 24, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani_rosu5 Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 pare din aceiasi oala cu bassurile soundstation,chiar acum este una la bursa - per total,par chitari bune pt studiul acasa si inregistrari care nu se vor a fi super duper, cu un setup calumea eu zic ca isi fac treaba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakiboy Posted August 25, 2015 Author Share Posted August 25, 2015 pare din aceiasi oala cu bassurile soundstation,chiar acum este una la bursa - per total,par chitari bune pt studiul acasa si inregistrari care nu se vor a fi super duper, cu un setup calumea eu zic ca isi fac treaba da si mie cheile sunt la fel si forma in schimb la al meu lipseste placuta de metal intre inbinare corp-gat:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhead Posted August 25, 2015 Share Posted August 25, 2015 Arata cam ca ceva mai spre un entry level Ibanez, Yamaha, etc.. probabil ca suna ok, cu un set-up bun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dakiboy Posted August 25, 2015 Author Share Posted August 25, 2015 Am făcut setările sună bine.am dat cca 40 eu. Atât a meritat. Griful e ffoarte comod. Mulțumesc pentru răspunsuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts