Popular Post ady sticea Posted August 20, 2015 Popular Post Share Posted August 20, 2015 Un proiect care m-a entuziasmat inca inainte sa il incep. Am vrut sa folosesc Doar materiale autohtone. Paltin cret si Molid de cea mai buna calitate.. Combinatia pentru o chitara cu medii si inalte pronuntate, articulate si cu un volum puternic. Singurul intrus acolo e Abanosul care nu creste in Romania Enjoiy!! 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 (edited) super tare! headstock-ul imi inspira Lag, fata si bridge-ul imi inspira Taylor iar finish-ul imi aduce a Hora Eko (in sensul bun, imi plac foarte mult chitarele din seria asta). Super fain a iesit!!! Multa bafta la mai multe, ai gust si calitatea cel putin din poze pare a fi de nivel inalt! Edited August 20, 2015 by otringal Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady sticea Posted August 20, 2015 Author Share Posted August 20, 2015 Calitate este. Am folosti doar materiale care le intalnesti pe chitarile High End. Din pacate nu am reusit sa fac nici o inregistrare pentru ca am terminat-o exact la termenul limita. Si dupa ce i-am facut set-up-ul am si trimiso... Nu am apucat sa ma bucur un pic de ea.. Dar poate o sa mai ma intalnesc cu ea in viata asta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
szeki Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Cam la ce nivel "sare" pretul? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady sticea Posted August 21, 2015 Author Share Posted August 21, 2015 Pretul nu sare nicaieri ) . E cam variabil. in functie de materiale, detalii etc. Una ca asta ar ajunge 4500 lei si cam in 2 3 luni e gata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts