ulfhednar Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Vreau sa imi iau de la ProGuitar un Gretsch Projet... ce stiti despre ea? E buna? Nu-i nici ieftina nici scumpa...
mickeyG Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Am incercat una la proguitar, mi s-a parut o chitara f misto. Daca esti sigur ca sunetul de Gretsch este ceea ce te intereseaza, baga-te. De retinut insa ca la Proguitar e 17 meleoane, adica vreo 500 euro, pe cand in Germania aceeasi chitara e 300-350.
ulfhednar Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 (edited) hmmmm... pe site-ul Gretsch pretul afisat pentru ProJet este de 750$...ceea ce inseamna mai mult de 17 milioane...si orcium nu am cum sa ajung in germania cat despre sound-ul Gretsch... nu stiu daca asta vreau, nu am avut pana acu decat o chitara fff veche si proasta si rablagita... asa ca nu am cu ce sa compar... Poti sa imi spui in ce consta sound-ul Gretsch? Eu cant ceva experimental/industrial... Crezi ca merge? Edited January 24, 2007 by ulfhednar
metalzone Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Gretsch in general are un sound foarte bun pentru genuri ca surf, country, rock n roll... Suna bine pe clean.
mickeyG Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 hmmmm... pe site-ul Gretsch pretul afisat pentru ProJet este de 750$...ceea ce inseamna mai mult de 17 milioane...si orcium nu am cum sa ajung in germania cat despre sound-ul Gretsch... nu stiu daca asta vreau, nu am avut pana acu decat o chitara fff veche si proasta si rablagita... asa ca nu am cu ce sa compar... Poti sa imi spui in ce consta sound-ul Gretsch? Eu cant ceva experimental/industrial... Crezi ca merge? Lasa site-ul gretsch, reperul e thomann.de. Projet-urile sunt cele mai eftine gretschuri si sunt facute in china, dar sunt chitari f bune. Pt noise merge orice chitara
ulfhednar Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 multumesc Mickey pot sa imi dau agoniseala de o viata cu inima impacata in acest caz. Si da ma gandeam eu ca pentru noise si ce mai fac eu merge orice... defapt cred ca chitara pe care o am acum e cea mai buna pentru asta, ca produce NUMAI noise ...dar acum s-a stricat si e tacuta
mickeyG Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Cauta pe youtube "gretsch" si o sa gasesti clipuri cu oameni cantand pe chitari d'astea, e un chitarist pe care am uitat cum il cheama care a dat nastere unui revival rockabilly in anii 80 si care canta pe Gretsch.
ulfhednar Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 da stiu, si Martin Gore de la Depeche Mode Eh, sper sa fie bine...pana la urma tot chitara e, iar eu ma pricp sa fac orice instrument sa faca NOISE (*brings his hammer and other such objects )
mickeyG Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Brian Setzer e maniac dupa astea brian setzer, de el vorbeam, thx cantemir
Recommended Posts