Tzucky Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 Pret: 750 RON Localitate: Bucuresti Contact: pe timeline sau PM Link producator: http://test.zoom.co.jp/products/g92tt Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand procesorul mentionat in titlu. Pe scurt: Carcasa metalica. Pare indestructibil. 2 lampi 12AX7 2 pedale de expresie, una normala, a doua pe doua dimensiuni: sus-jos, stanga-dreapta. 43 amp-uri/pedale modelate, din care 28 amp-uri pe lampa. Compresor, wah, delay, reverb, noise reductor, EQ pe 6 benzi. effect chain configurabil (ordinea aplicarii efectelor, inainte sau dupa amp) Max. 200 efecte memorate: 100 presetate, 100 configurabile. Software de configurare (pe pagina oficiala), se conecteaza pe interfata MIDI Iesire USB pentru inregistrare digitala Licenta Cubase LE Parerea mea sincera, fundamentata in anul de utilizare: + e un procesor foarte versatil + selectia de amp-uri si pedale e minunata + modelarea e OK (peste medie). +/- Tonurile configurate cu care vine procesorul sunt mediocre, poate cu 5-6 exceptii. Sunt insa pe net tone de preset-uri "la cheie" care suna super. Sau, poti crea de la zero. Material exista in procesor, insa trebuie investit mult timp. - Comparat cu Boss-ul detinut anterior, meniul nu e la fel de user friendly. Trebuie sa dedici ceva timp sa inveti trucurile, dupa care... limita e cerul. - carcasa e full metal... deci e foarte, foarte greu. Cumparat de aici, de pe forum, acum cca un an. Stare impecabila, tipla e inca pe ecran. Cantat exclusiv in casa, atat de mine, cat si de fostul posesor. Motivul vanzarii: am pus chitara in cui (la propriu). Se poate proba, la mine acasa - in casti sau la tine la sala, pe sculele tale. Sunt locat in Bucuresti, insa alerg destul de mult prin tara. Spune-mi de unde esti, si s-ar putea sa ne intersectam la un moment dat... Asigur transport gratuit prin curier, daca e cazul. Multumesc anticipat pentru ca intelegi semnificatia sintagmei "nu accept schimburi" Rock on! 1
Tzucky Posted July 22, 2015 Author Posted July 22, 2015 Înțeleg ca e vara și merge greu cu vânzarea. Toată lumea discountează... Drept pentru care, repoziționez prețul la 700. Transport inclus. Trimis de pe al meu D5803 folosind Tapatalk
Tzucky Posted August 2, 2015 Author Posted August 2, 2015 (edited) Preț 700 lei, transport inclus, plată la curier. Tapatalked from my XPERIA Edited August 2, 2015 by Tzucky
AD-HOC Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 ti-am lasat un nr. de tel. un urma cu 2-3 ore. ma suni sau lasi un nr. tel. sa te sun?!? multumesc. :-)
Tzucky Posted August 12, 2015 Author Posted August 12, 2015 Proc-ul este in continuare de vanzare, pretul este 700. Se poate vedea/proba in Bucuresti (orasul meu), si cu putin noroc chiar si in orasul tau. Saptamana curenta - in Pitesti, Valcea sau Petrosani. Saptamana viitoare in Craiova si Slatina. Sau oriunde pe ruta respectiva.
Tzucky Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 Valabil in continuare. Se adauga la uzura 900 km umblati, si jumatate de ora cantata. Tapatalked from my XPERIA
Tzucky Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 Processor mai tare ca Quad Core-le. Si nici nu se incalzeste... Tapatalked from my XPERIA
Tzucky Posted September 24, 2015 Author Posted September 24, 2015 (edited) Up for grabs! 700 lei. Transport inclus prin Posta Romana, plata ramburs. Saptamana viitoare sunt pe ruta Bucuresti-Sibiu-Brasov, se poate proba oriunde pe drum. Edited September 24, 2015 by Tzucky
Tzucky Posted October 17, 2015 Author Posted October 17, 2015 700 lei, un proc capabil, în stare excelenta. Nu a văzut vreodată scena. Sent from my D5803 using Tapatalk
Tzucky Posted October 23, 2015 Author Posted October 23, 2015 Up for grabs! Saptamana viitoare in Cluj Napoca, sau pe traseu: Valcea, Sibiu, Alba, etc. Daca exista interesati, va rog sa va inscrieti in avans, merg cu masina plina si nu l-as lua decat daca exista doritori real interesati. Probatul nu costa nimic! Pret nou pentru livrare personala: 650 lei.
Recommended Posts