crv Posted July 15, 2015 Posted July 15, 2015 Pret: 1200 Localitate: IASI Contact: PM Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi La vanzare un Jackson DR3 japonez, cu reverse headstock (din moment ce e DR), echipat cu doze Seymour Duncan Blackout active Seven, semnatura Mick Thompson/Sklipnot. Chitara are double locking Jackson, care e argintiu din cauza ca a fost inlocuit cu unul fara defecte. Are cavitatile foarte bine ecranate. A avut in trecut o alta doza in bridge, si un booster, de unde a ramas si mini-toggle-ul ala. Acum nu mai e functional, dar banuiesc ca un ceterash interesat poate face un split, sau alte parascovenii. Chitara functioneaza ok, dar nu imi cereti potentiometrul de ton, ca nici cristos nu mai stie unde e. E chitara mea de casa si e o unealta pentru metal, asa ca nu am dus lipsa pot-ului de ton, oricum. In poze mai apare un Tremol-No dar care acume dat jos si disponibil separat pentru 175 ron nengociabil. E absolut nou, asa ca pretul nu se discuta. Din poze lipsesc lock block-urile, dar ele sunt montate pe chitara. Se vinde si in tara, o voi ambala foarte bine pentru expeditie prin curier rapid cu 29 stickere FRAGIL pe ea. Pot umbla usor la pret pentru un cumparator ferm.
Recommended Posts