Alex Alex Posted July 10, 2015 Posted July 10, 2015 Salut! Suntem un chitarist(18) si un basist(21) care au pus bazele unui proiect indie si care cauta sa completeze formula clasica de tobe-bas-chitara-voce. Amandoi avem experienta de peste 5 ani de cantat si cateva contacte cu scena. Prin "am pus bazele" vreau sa spun ca am facut niste piese, le-am inregistrat multitrack si ne-am pregatit sa le inregistram in studio (moment in care fostul tobosar a fost nevoit sa paraseasca proiectul). Asadar acum cautam un tobosar nou pentru a continua de unde am ramas! Stilul abordat este indie-rock (Arctic Monkeys, Omul cu Sobolani, The Amsterdams poate? Undeva la mijloc probabil) Tin neaparat sa precizez faptul ca acest proiect vrea sa fie unul cat se poate de profesionist care va include vizite la studio, cantari live si in viitor recuperarea investitiilor. Daca ai ceea ce cautam si esti interesat de ceea ce vom face ma poti contacta pe mail la alex.tutea@gmail.com. Alternativ, poti da un reply aici, dar cele mai bune sanse la un raspuns prompt sunt pe mail. Zi faina in continuare!
Alex Alex Posted July 21, 2015 Author Posted July 21, 2015 Salut! Vom avea nevoie doar in cazul in care ne decidem sa facem la un moment dat un proiect acustic. Din nefericire momentan nu este cazul, dar multumim pentru interes!
Recommended Posts