CernoBill Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 vreau sa-mi iau pedala d distors si am vazut k tipii d la Behringer au niste preturi destul d interesante... m-ar interesa sa stiu cam cum suna shmecheriile...in special asta...daca a incercat-o cineva...sa-mi spuna si mie...merita s-o iau...?mie nu-mi trebe cine stie c pedala...foarte sofisticata...imi trebuie un distorsion/overdrive care sa sune decent...adica sa nu-ti moara urechea... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulmaster Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 (edited) Mai bine mai pui niste banuti si iti iei macar un efect de la digitech... chiar si death metal. edit: din experienta am vazut ca tot ce e legat de numele behringer lasa de dorit. sau... iti iei un mt-2 (ca mine ) si... iti spun ca isi merita banii Edited January 20, 2007 by Soulmaster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest EPSYLON_CURSE Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickeyG Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Hot head dist de la digitech e un distors care suna decent pt rock (dar nu e pt metal), scoti si OD din el la gain mic, si costa cu putin mai mult decat behringer. Aaa si are si mixer out. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest radioman Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 vreau sa-mi iau pedala d distors si am vazut k tipii d la Behringer au niste preturi destul d interesante...m-ar interesa sa stiu cam cum suna shmecheriile...in special asta...daca a incercat-o cineva...sa-mi spuna si mie...merita s-o iau...?mie nu-mi trebe cine stie c pedala...foarte sofisticata...imi trebuie un distorsion/overdrive care sa sune decent...adica sa nu-ti moara urechea... Nu isi face banii, Behringerul OD100 e slabutz...mie imi pare rau ca l-am luat, comparativ cu Digitech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 (edited) Cred ca in cazul de fata se poate aplica dictonul "cat dai atata face"! P.S. Vezi ca s-a mai discutat despre pedalele Behringer aici! Edited January 21, 2007 by Steven Link to comment Share on other sites More sharing options...
CernoBill Posted January 21, 2007 Author Share Posted January 21, 2007 oy...mersi d sfaturi...acu' m-am lamurit... oricum...la prea multe n-aveam cum sa ma astept...adica...wtf...pedala d efect din plastic...? si la pretu' ala... noah...se poate inchide thanx RGC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest h00k Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 am testat eu un dual overdrive/distortion sau cum mama lui ii zice. m-a bufnit rasul nu e bun nici macar sa-l spargi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts