Pit Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Salutare!Caut tobosar pentru o trupa de garage-rock in Bucuresti. Contact: pit_e_mail@yahoo.com sau +40767602370 sau aici prin mesaj privat.Ideea este de trupa minimalista in componenta, voce-chitara-tobe sau ceva similar (voce-chitara-chitara-tobe, voce-chitara-bass-tobe, voce-bass-tobe, voce-bass-bass-tobe, etc.) Incerc sa gasesc ceva mai deosebit si sa experimentez cu instrumentele si/sau efectele. Mai cant intr-o trupa insa vreau sa pot face si cantecele mele proprii, asa ca incerc sa imi fac o formatie de la zero. Influentele mele sunt din garage-rock si avant-garde.O zi buna!
Pit Posted June 13, 2015 Author Posted June 13, 2015 Chestii inregistrate pe celular in timpul unui jam cu niste amici Time Is (jam demo) (online-audio-converter.com).mp3 Below My Intelligence Level (jam demo) (online-audio-converter.com).mp3
Pit Posted July 5, 2015 Author Posted July 5, 2015 Direct links, aceleasi chestii ca mai sus pe alt site unde pot fi ascultate direct. Caut tobosar pentru formatie de garage-rock.
Pit Posted March 10, 2016 Author Posted March 10, 2016 Nou nr. de telefon pentru contact: 0737665025 Cel de mai sus a expirat Caut tobosar interesat de proiectul rock alternativ/garage rock
Pit Posted April 9, 2016 Author Posted April 9, 2016 Noua adresa pentru contact: pit.email@yandex.com Cea de mai sus a expirat Caut tobosar interesat de proiectul rock alternativ/garage rock
Pit Posted May 10, 2016 Author Posted May 10, 2016 UpdatePrioritatea numarul 1 este gasitul unui tobosar. Proiectul este de formula: chitara/chitara/tobe, partea vocala fiind impartita intre membrii trupei. Cantecele sunt concepute pentru formula chitara/chitara/tobe, iar orice alta discutie despre alte instrumente sau structura trupei nu vor putea exista decat dupa gasirea unui tobosar. Cativa basisti m-au contactat, dar trebuie sa clarific ca cel putin pana la recrutarea unui tobosar si repunerea pe roti a proiectului, nu exista loc pentru basist. Momentan (fara tobosar) proiectul este pe butuci, sau pe software ca sa fiu mai exact. Incerc sa invat sa programez parti de tobe pe simulatoare (ex: EZ Drummer, Addictive Drums 2, Superior Drummer 2) pentru a putea inregistra prin laptop niste demo-uri.
Pit Posted July 5, 2016 Author Posted July 5, 2016 Update Pun aici un exemplu. Time Is (garage version) Demo.mp3
Recommended Posts