leavyou Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Pret: 0 RON Localitate: tg-jiu Contact: 0765665401 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi salutare la toti ! am mai multe scule stranse in timp si de care e vremea sa ma despart: placa de sunet USB LINE6 TONEPORT UX2 2 intrari microfon,2 intrari instrument pret 300 lei. placa de sunet USB Steinberg CI1 doua intrari combo XLR/JACK pret 300 lei placa de sunet profesional E-MU 1820 contine placa de sunet interna si dock,cablu driveri numai pana la win7 64(pe win8 nu e probata) pret 500 lei efect de chitara Line6 POD XT pret 350 lei Mixer SoundCraft Compact 4 pret 300 lei boxa monitor Compact voice systems MK II 120 watt pret 400 lei ZOOM StreetBox un tobar hmm pe care nu l-am folosit niciodata pot fi facute ritmuri pe ele cred e luat la gramada pret 100 lei mai precizez ca toate functioneaza bine fara defecte potentiometrii buni,fara zgomote folosite exclusiv la inregistrari,pod xt a mai fost carat pe la diverse chermeze.tot ce se vinde e adus din Suedia,Danemarca,Finlanda,Norvegia,nu mai stiu care si cum.Multumesc !
MAD623 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Salut, dacă nu te grăbești, aș lua eu ZOOM-ul săptămâna viitoare.
leavyou Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 salut,nu ma grabesc dar deja am batut palma cu cineva la bucuresti.merci oricum.
leavyou Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Pret: 0 RON Localitate: tg-jiu Contact: 0765665401 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi salutare la toti ! am mai multe scule stranse in timp si de care e vremea sa ma despart: placa de sunet USB LINE6 TONEPORT UX2 2 intrari microfon,2 intrari instrument pret 300 lei. placa de sunet USB Steinberg CI1 doua intrari combo XLR/JACK pret 300 lei placa de sunet profesional E-MU 1820 contine placa de sunet interna si dock,cablu driveri numai pana la win7 64(pe win8 nu e probata) pret 500 lei http://ixbtlabs.com/articles2/creative-emu-1820/ mai vin cu precizarea ca placa interna nu e creative1010 ci 8810 care face o mare diferenta la sunet si procesare. efect de chitara Line6 POD XT pret 350 lei Mixer SoundCraft Compact 4 pret 300 lei boxa monitor Compact voice systems MK II 120 watt pret 400 lei ZOOM StreetBox un tobar hmm pe care nu l-am folosit niciodata pot fi facute ritmuri pe ele cred e luat la gramada pret 100 lei mai precizez ca toate functioneaza bine fara defecte potentiometrii buni,fara zgomote folosite exclusiv la inregistrari,pod xt a mai fost carat pe la diverse chermeze.tot ce se vinde e adus din Suedia,Danemarca,Finlanda,Norvegia,nu mai stiu care si cum.Multumesc !
leavyou Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 placile de sunet nu mai sunt valabile.multumesc.
leavyou Posted June 3, 2015 Author Posted June 3, 2015 (edited) placa de sunet creative E-MU 1820 o las la 400 de lei.O placa de exceptie,nu mananca resurse,are plugin-urile ei,efecte de voce ,chitara si mixer destept,latenta scazuta .chiar e profi !!!eu de proba am bagat 12 instrumente virtuale si pe la 8 trackuri incepea sa faca ceva neplaceri. Edited June 3, 2015 by leavyou
Recommended Posts