lympezis Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 (edited) Vand Marshall head JVM205H. Fabricat in 2011, achizitionat de pe thomann. Folosit putin, 1-2 repetitii pe luna, 7-8 concerte pe an. Se poate proba la cumparator, dat fiind ca sala de repetitii avem doar in Bacau. Pret 3 100 lei De vanzare e si un cabinet 1936, la fel de bine intretinut. Poze vor veni in curand, dar e ca nou. Pret cabinet: 1 500 lei. Daca e interesant motivul, e ca vreau un upgrade. Cei care stiu de trupa stiu ca am fost fidel acestui amp 4 ani, dar simt nevoia sa incerc si altceva. Ca schimburi, as vrea un amp acustic, unul dintre Mashall-urile AS100D sau chiar si AS50D (preferinta pt AS100D) si vedem cum compensam diferenta. Putem vorbi dupa 18:00 la 0732 440 833. Numai bine. Bogdan. Edited April 27, 2015 by lympezis Link to comment Share on other sites More sharing options...
DINUG Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Salut! Mai e valabil anuntul? Ma intereseaza cabinetul. Numai bine Dinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts