www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Caut Oameni Pentru Trupa Hard/alternative/psychedelic Rock


Ermac007
 Share

Recommended Posts

Hey everybody!

 

Sunt Radu, am 26 ani, sunt bucurestean, sunt actor si de mai bine de vreo 3-4 ani imi doresc sa formez un band, doar ca (din diferite motive) nu m-am putut ocupa niciodata la modul serios de aspectul asta. Acum mi-am spus ca ar cam fi cazul sa fac ceva in sensul asta si m-am gandit sa imi incerc norocul pe aici. Am mai avut mici tentative de a canta cu diferiti oameni, dar suprapunerile de program, lipsa de implicare nu au dus catre o relatie de lunga durata. In fine... :)

 

Sunt solist vocal si chitarist ritm. Cant la chitara de pe la 17 ani, am facut canto atat in timpul facultatii cat si vreo 2 ani dupa, in particular. Am un Gibson Flying V '67 si o voce cu un ambitus de vreo 2 octave jumate. Da, nu sunt un Steven Tyler sau Robert Plant, dar pot compensa prin alte aspecte. Mi-ar placea sa cunosc oameni aflati la inceput de drum (chitarist, basist. baterist, clapar), cu o experienta asemanatoare, rabdatori, creativi, dedicati, alaturi de care sa pot forma un band in care fiecare sa se poata exprima liber, in felul lui.

 

Pink Floyd, Alter Bridge, Vama Veche, Guns N' Roses, Rolling Stones  - sunt o parte din trupele pe care le ascult si care cred ca ma influenteaza. Nu caut sa ne incadram neaparat intr-un stil anume ci mai degraba sa pornim de la niste coveruri care ne plac, sa vedem cum sunam impreuna si ulterior sa vedem ce ne iese si in ce directie o apucam. Pot scrie si versuri. Am deja ceva material... Deci caut oameni cu rabdare, interesati (pentru inceput) mai mult de proces decat de succes. In prima faza as putea dedica 2-3 zile pe saptamana pentru repetitii, dar cu timpul, daca devine a second job... Count me in full time! :)

 

Daca sunteti interesati la modul serios si vedeti lucrurile asemanator cu ce am scris mai sus, dati un semn si ne vedem la o bere  :)

 

Numarul meu de telefon e 0728294347.

 

Have a nice day!

 

Rock on! \m/

Edited by Ermac007
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.