John Petrecce Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Pret: 2500 euro Localitate: Resita Contact: 0737075138 Link producator: http://www.thomann.de/ro/mesa_boogie_roadking_head.htm Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Salutari, Vand amplificator chitara Mesa Boogie Road King II head. Pret: 2500 euro, fara schimburi. E prima serie pe retea americana (110 V) - il dau fara convertor de tensiune. E in stare buna, folosit mai mult in sala de repetitii aproximativ 1 an si jumatate. In preamp are 6 lampi 12AX7 iar in etajul final 4 X KT66 Tung Sol + 2 X EL34 Svetlana + 2 X 5U4 diode rectificatoare NOS. Informaii despre ce poate face sunt pe net suficiente.Fotografii pot pune la cerere pentru persoanele interesate, alte detalii le putem discuta in privat. Motivul pentru care il vand este ca nu il mai folosesc de cel putin 2 ani, fiind mult prea puternic pentru necesitatile mele. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianni Posted April 16, 2015 Share Posted April 16, 2015 Ce inseamna ca e prima serie? Adica e Road King sau Road King 2? Daca e Road King 2 cum dealtfel spui in titlul anuntului, de ce mai spui ca e prima serie? Best Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted April 16, 2015 Author Share Posted April 16, 2015 Ce inseamna ca e prima serie? Adica e Road King sau Road King 2? Daca e Road King 2 cum dealtfel spui in titlul anuntului, de ce mai spui ca e prima serie? Best este road king II, dar din cate stiam, roadking II are seriile 1, 2 si 2.1, de asta am specificat ca e prima serie.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted April 17, 2015 Author Share Posted April 17, 2015 Ce inseamna ca e prima serie? Adica e Road King sau Road King 2? Daca e Road King 2 cum dealtfel spui in titlul anuntului, de ce mai spui ca e prima serie? Best Nu am mai putut edita ce am scris ieri. E intradevar "Road King" nu "Road King II" Nu am vrut sa fac vreo diversiune, din graba si neatentie am scris aiurea.E modelul la care am dat link, cu diferenta ca pe rear panel are inca un "feature" cu cele 4 poturi pentru canalele de reverb. In orice caz, o sa pun si poze cu ampliful real. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted May 6, 2015 Author Share Posted May 6, 2015 up ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 Revin cu precizarea ca accept schimb in special cu o honda hornet de 600 c.c. cam pe la aceeasi categorie de pret. De exemplu: http://sermoto.ro/index.php?route=product%2Fproduct&path=130_66&product_id=677 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted June 2, 2015 Author Share Posted June 2, 2015 2400 euro sau cum spuneam, schimb cu un hornet de 600 cc Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted June 10, 2015 Author Share Posted June 10, 2015 ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted July 1, 2015 Author Share Posted July 1, 2015 Ma gandeam ca ar fi pacat s-o pun pe ebay; poate ramane in tara. Mai asteptam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted July 8, 2015 Author Share Posted July 8, 2015 sper ca nu va sperie greutatea.., are numai vreo 28 kg Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted July 16, 2015 Author Share Posted July 16, 2015 2300 euri Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted July 22, 2015 Author Share Posted July 22, 2015 Nu vrea nimeni head pe care poate canta de la BB King pana la Rammstein? Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted August 10, 2015 Author Share Posted August 10, 2015 Am mai uitat sa zic ca se da cu footswich; cablu footswich si cablu de cabinet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianni Posted October 1, 2015 Share Posted October 1, 2015 Nu am mai putut edita ce am scris ieri. E intradevar "Road King" nu "Road King II" Nu am vrut sa fac vreo diversiune, din graba si neatentie am scris aiurea.E modelul la care am dat link, cu diferenta ca pe rear panel are inca un "feature" cu cele 4 poturi pentru canalele de reverb. In orice caz, o sa pun si poze cu ampliful real. ^^ Poate nu uiti si de poze... Best Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted October 2, 2015 Author Share Posted October 2, 2015 si niste poze cu obiectul real: Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted October 21, 2015 Author Share Posted October 21, 2015 Canti prost si nici mana nu te mai ajuta? Nici o problema, cumpara acum minunatul road king si vei canta la fel de prost. Doar ca vei suna mai clar si mult mai tare ca sa te’auda toata lumea! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted June 3, 2016 Author Share Posted June 3, 2016 2200 euro si o actualizare de telefon: 0734.332.394 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted June 8, 2016 Author Share Posted June 8, 2016 2000 euro pana in august. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted September 5, 2016 Author Share Posted September 5, 2016 revine la 2200 euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi Skinny Posted September 21, 2016 Share Posted September 21, 2016 este un head extraordinar, am avut ocazia sa cant si eu la un asemena mostru. Insa e greu sa faca rost cineva sa dea 10000 de lei pe el. Suma este justificata, insa daca n-ai trupa in care canti, si in mod implicit concerte...e greu. Este un head pentru cei profi, sau de oameni cu ceva aspiratii mai mari si buget mai consistent (evident, totul alternand pana la gusturi personale, asemeni marcilor de chitari). Unde mai punem faptul ca ai lasat la el cateva mii bune de lei...asta este. Spor la vanzare. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted September 26, 2016 Author Share Posted September 26, 2016 este un head extraordinar, am avut ocazia sa cant si eu la un asemena mostru. Insa e greu sa faca rost cineva sa dea 10000 de lei pe el. Suma este justificata, insa daca n-ai trupa in care canti, si in mod implicit concerte...e greu. Este un head pentru cei profi, sau de oameni cu ceva aspiratii mai mari si buget mai consistent (evident, totul alternand pana la gusturi personale, asemeni marcilor de chitari). Unde mai punem faptul ca ai lasat la el cateva mii bune de lei...asta este. Spor la vanzare. Multam fain de postare Intr-adevar e un monstru de amplif; din fericire se mai poate domoli prin swich-ul de comutatie triode/pentode si cate putin din butonul spongi/bold. UP! Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Petrecce Posted September 6, 2017 Author Share Posted September 6, 2017 2000 eur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts