twister Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 o piesa cu voce pareri tnx dream_about_me.mp3
CernoBill Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 aaa...man...this is really good... percutzia foarte solida...la fel linia d bass...chitara face si ea chestii foarte interesante...voci frumoase (mai e totusi oleaca d lucrat la ele...la un moment dat suna destul d fortat)... mi-a foarte placut pesa... keep rockin' that shit, dewdz...
Guest kdavru Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 (edited) o piesa cu vocepareri tnx Veche frate... Din cate tin minte ai tras cu line6 pod pro si johnson-ul(cu simulatorul ala de Mesa)+Gibson cu Dimarzio Evolution. Nu mai stiu cu care ampsim ai tras fiecare chitara.. Deci,vocea putea fi scoasa mai in fata,pasajele cu trackuri multiple de voce sunt umpic neclare,banuiesc ca nu sunt trase tot in studio,la momentul respectiv,ci mai recent.. De asemenea,ii mai lipseste o masterizare consistenta.. Edited January 16, 2007 by kdavru
twister Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Veche frate... Din cate tin minte ai tras cu line6 pod pro si johnson-ul(cu simulatorul ala de Mesa)+Gibson cu Dimarzio Evolution. Nu mai stiu cu care ampsim ai tras fiecare chitara.. Deci,vocea putea fi scoasa mai in fata,pasajele cu trackuri multiple de voce sunt umpic neclare,banuiesc ca nu sunt trase tot in studio,la momentul respectiv,ci mai recent.. De asemenea,ii mai lipseste o masterizare consistenta.. am tras doar cu line6 ala din rac si cu gibsonul ala fly v cu evolution...vocea am tras.o acasa din pacate... oricum nu se aude deloc bine nici instrumentalul
twister Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 hai bai nu fiti rai. mai vreau si eu niste pareri scrise despre piesa asta. ascultati si soloul de la finish
Guest Animal Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 hai bai nu fiti rai. mai vreau si eu niste pareri scrise despre piesa asta. ascultati si soloul de la finish Soloul de la finish.Da.Ma asteptam de fapt de la tine.Super.In rest...sincer nu ma atrage prea mult.O fi chestie de gusturi
Recommended Posts