www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
o piesa cu voce

pareri

tnx

Veche frate... :)

Din cate tin minte ai tras cu line6 pod pro si johnson-ul(cu simulatorul ala de Mesa)+Gibson cu Dimarzio Evolution.

Nu mai stiu cu care ampsim ai tras fiecare chitara..

Deci,vocea putea fi scoasa mai in fata,pasajele cu trackuri multiple de voce sunt umpic neclare,banuiesc ca nu sunt trase tot in studio,la momentul respectiv,ci mai recent..

De asemenea,ii mai lipseste o masterizare consistenta..

Edited by kdavru
Posted
Veche frate... :)

Din cate tin minte ai tras cu line6 pod pro si johnson-ul(cu simulatorul ala de Mesa)+Gibson cu Dimarzio Evolution.

Nu mai stiu cu care ampsim ai tras fiecare chitara..

Deci,vocea putea fi scoasa mai in fata,pasajele cu trackuri multiple de voce sunt umpic neclare,banuiesc ca nu sunt trase tot in studio,la momentul respectiv,ci mai recent..

De asemenea,ii mai lipseste o masterizare consistenta..

am tras doar cu line6 ala din rac si cu gibsonul ala fly v cu evolution...vocea am tras.o acasa din pacate...

oricum nu se aude deloc bine nici instrumentalul

Posted
hai bai nu fiti rai. mai vreau si eu niste pareri scrise despre piesa asta. ascultati si soloul de la finish

Soloul de la finish.Da.Ma asteptam de fapt de la tine.Super.In rest...sincer nu ma atrage prea mult.O fi chestie de gusturi :)