www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
myriad

vând 2 Bilete Wacken Open Air 2015

Recommended Posts

Pret: 330 EURO


Localitate: Bucuresti


Contact: simion.ovi@gmail.com


Stare: Nou

Accept schimburi: Nu accept schimburi

Vand 2 bilete pentru Wacken-ul de anul asta (festival sold out in 12 ore de cand s-a dat drumul vanzarii biletelor). Sunt prim cumparator, nu au mai trecut pe la alte persoane si prefer sa le dau impreuna. Dupa cum stiti (sau, dupa caz, aflati acum), de anul acesta s-au scos biletele nominale, ca prin urmare nu veti intampina nici-o problema cu aceste bilete (nu trebuie facut transfer de owner sau alte hartogarii).

 

Pretul meu este de 330 EURO (~ 1450 RON la cursul valutar actual) pentru AMBELE. Le vand la pretul de achizitie (care e scris si pe ele de altfel) - dati de curiozitate un search pe ebay.de sa vedeti la ce pret vand altii aceste bilete. Le vand de nevoie, nu ca sa fac bisnita cu ele, cu acest pret ies in pierdere cu aproximativ 24 de euro, cheltuieli de transport din Germania, cheltuieli pe care, dupa cum vedeti, nu le includ in pretul pachetului.

 

Le vand de nevoie, dar nu in regim de urgenta, in ideea in care daca nu reusesc sa le vand, o sa merg pana la urma eu impreuna cu un prieten la festival. As fi preferat totusi sa fac altceva cu banii. Deci va rog, nu insistati pentru un pret mai mic (nu il veti obtine).

 

Totodata, daca nu sunteti absolut siguri ca le vreti, rog sa nu imi pierdeti timpul aiurea (am asteptat dupa un cumparator din Februarie pana in prezent, cumparator care mi-a tot promis ca le ia si s-a retras de la vanzare in cele din urma in mod dezonorabil).

 

Ideal ar fi sa gasesc un cumparator in Bucuresti, pentru a-i inmana biletele direct. Pentru restul tarii, putem discuta optiuni de a trimite aceste bilete printr-un curier (la banii astia nu risc sa trimit prin posta).

 

Mersi ca ati citit pana acum, va stau la dispozitie daca aveti si alte intrebari.

 

-Ovidiu

 

P.S. Daca vreti musai, va pot trimite un forward/screenshot care confirma ca eu sunt cel care a cumparat biletele (si implicit pretul platit pe ele).

P.P.S. Singurul lucru care nu e inclus in acest pachet e tricoul cu care a venit unul dintre bilete (nu de alta, dar l-am purtat de prea multe ori)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.