Rareș Dinu Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 (edited) Pret: 900 RON Localitate: Craiova Contact: 0732142888 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburi Salut ! Vand aceasta chitara, prima mea chitara electrica, din dorinta de a cumpara ceva nou,de nivel usor mai avansat. Chitara este un Epiphone Les Paul Special II Ebony.Vreau sa fiu cat se poate de cinstit in legatura cu aceasta asa ca : cel mai mare "defect" al ei este o crapatura pe grif care a fost insa reparata de un lutier,sunetul chitarii nefiind afectat in vreun fel, prezinta urme normale de uzura(zgarieturi fine de pana) si diverse zgarieturi la fel de fine pe spate, o lovitura pe body(pe margine) care nu se observa decat daca este privita chitara de sus si mici zgarieturi de headstock.Chitara are puse pe ea niste stickere (pe freturi +body) care seamana cu chitara lui James Hetfield.Cele de pe freturi insa nu au rezistat prea bine si s-au dezlipit, eu tinandu-le in loc cu scotch.Acum ramane la latitudinea dvs. daca doriti sa le pastrati sau sa le deslipiti. Amplificatorul este un Line 6 Spider IV de 15 watti care vine insotit si de o pedala FBV2 (pentru a schimba canalele amp-ului).Amp-ul este unul genial,perfect pentru incepatori fiind foarte versatil si cuprinzand o mare varietate de tonuri si efecte cu ajutorul carora puteti canta aproape orice gen muzical. Procesorul este un Behringer XV-AMP. Acesta vine in cutie cu toate accesoriile(manual,acumulator).Nu l-am prea folosit intrucat este destul de complicat, dar cat m-am jucat eu cu el sunetul sau nu m-a dezamagit, distrandu-ma cu pedala de expresie. Chitara vine insotita de strap si strap-lock-uri Dunlop.Amplificatorul vine cu cablul de alimentare,cablul pentru a conecta pedala,un cablu pentru chitara si,desigur, cu tot cu stickere . Un scurt review : Chitara m-a surprins inca de cand am cumparat-o, fapt care m-a facut sa ma decid sa o aleg pe aceasta dintre alte cateva optiuni.Are un sunet cald bun pentru clean, dar perfect pentru un distors specific lui Slash.Cand schimbam doza pe cea de bridge avem un sunet complet diferit excelent pentru niste metal .Dupa cum am spus si mai sus,chitara suna excelent cuplata la acest amplificator care in ciuda puterii lui nu prea mari e suficient pentru a trezii vecinii din somn la jumate din volum.Pe langa clean/overdrive/distors acesta are si echo/chorus/reverb/phaser care il fac cu atat mai distractiv. Pretul total pentru aceste obiecte noi ar fi undeva la 1300 lei si asta aproximat in minus.Avand in vedere toate cele de mai sus si accesorile de care obiectele vin insotite ,consider ca 900 de lei este un pret cinstit pentru acest pachet perfect pentru un incepator sau un intermediar. As dori sa schimb decat cu o chitara electro-acustica sau BOSS RC-30. Pozele prezita toate defectele enumerate mai sus si toate obiectele din anunt.O sa revin si cu niste poze pe lumina zilei. Edited March 31, 2015 by Rareș Dinu 1
Recommended Posts