Udi Diana_21751 Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 Mă numesc Diana, cânt la chitară de 4 ani jumate şi îmi caut trupă metal. Am idei pentru diferite piese, acasa compun destul de des, mai ales spre latura de progressive metal. Sunt deschisă la orice fel de sugestii. If interested, PM. Cheers!
zada_lene Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 neatza.sunt de asemenea metalist.ce compun nu se aliniaza standardelor asa ca nush sati dau un gen de metal anume ca reper.formula e 3 chitari bas tobe vocal(bas bariton).ideea noua e de a introduce al 3-lea distors in compozitie.influente clasice polifonice etc.se lucreaza pe partitura(lectiile sunt gratis daca sunt probleme la teorie muzicala).daca te intereseaza nr meu 0724054169 alex
trauma Posted August 7, 2015 Posted August 7, 2015 hey dragos here cant la bas si am un proiect de metal ce isi propune sa lipesca unpic din toate genurile daca ai fi interesata 0736473426
Ender Posted September 27, 2015 Posted September 27, 2015 Salutare, Suntem trupa formata, avem atat compozitii proprii cat si coveruri in repertoriu, cantam rock (de la influente de blues pana la progresiv si metal). Daca mai esti disponibila si interesata, mi-ar placea sa discutam. Telefonul meu este 0743 082 840. Multumesc, Ciprian
HGL Posted September 12, 2017 Posted September 12, 2017 Buna ! Caut chitarista cu experienta pentru un proiect pop rock ...lasa-mi adresa ta de mail ...ca sa pot lua legatura cu tine ! Merci , Marius
Recommended Posts