duhast Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Suntem trupa RIPSTOP, ne-am apucat de cantat prin sibiu acum vreo 4 ani iar acum ne-am mutat in bucuresti si suntem in cautarea de vocal. in componenta actuala, usor modifica ne regasim astfel: 2 chitaristi, un tobar, un bassis si claparu'. Asteptam pe cineva interesant de un proiect indraznet, dar vorbim mai multe in particular. Ca gen abordat va puteti convinge si singuri aici https://www.youtube.com/watch?v=Y3W71hzU6f8 keep on rockin !!!
RoxanaR Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Sunteti interesati de o voce gen Tarja de la NightWish pt piesele voastre?
duhast Posted March 25, 2015 Author Posted March 25, 2015 salutare! da oferta mai este valabila. pentru mai multe detalii uite aici numarul meu de telefon 0731695344. Iar pentru roxanaR imi pare rau dar nu cautam o voce gen Tarja.
Ifrim Posted June 20, 2015 Posted June 20, 2015 SALUTARE! Spuneti-mi ca mai e valabil anuntul!! ) Trebuie sa cantam impreuna!!! Imi place genul abordat!
Recommended Posts