www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

duhast

Newcomers
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by duhast

  1. salutare, sunt bass-ist caut o trupa sau oameni pentru o trupa in buzau sau in apropiere. Sunt foarte deschis din punct de vedere al genului sooo...pentru detalii 0731695344 sau pe privat . Haideti sa zguduim buzaul! rock on
  2. uuuuup! pretul de duce in jos catre 950 lei
  3. Salutare! Vand un bass electro-acustic Kirkland cu doza ps-900. Chiar daca l-am folosit in cantari foarte mult(bass-ul a fost cumparat in 2012) stare lui este una foarte buna. A suferit o inlocuire de pragus(nut) facuta de un lutier deoarece nu stiu cum am reusit sa il crap pe cel original, care am inteles ca oricum este destul de sensibil. In acest pret dau husa si strap. Mai trebuiesc schimbate corzile la el si merge ca uns . Il vand deoarece a ajuns sa stea pe bara ne mai avand trupa, iar ca sa il car pe munte ma cam rupe. Pretul este negociabil!
  4. salutare! da oferta mai este valabila. pentru mai multe detalii uite aici numarul meu de telefon 0731695344. Iar pentru roxanaR imi pare rau dar nu cautam o voce gen Tarja.
  5. Suntem trupa RIPSTOP, ne-am apucat de cantat prin sibiu acum vreo 4 ani iar acum ne-am mutat in bucuresti si suntem in cautarea de vocal. in componenta actuala, usor modifica ne regasim astfel: 2 chitaristi, un tobar, un bassis si claparu'. Asteptam pe cineva interesant de un proiect indraznet, dar vorbim mai multe in particular. Ca gen abordat va puteti convinge si singuri aici https://www.youtube.com/watch?v=Y3W71hzU6f8 keep on rockin !!!
  6. hai salutare! daca mai esti interesata astept un telefon de la tine! 0731695344. Noi suntem o trupa din sibiu RIPSTOP care de curand s-a mutat in bucuresti si cautam pe cineva la voce. Astept un semn de la tine! iar de reclama o sa ne fac atunci cand o sa ma suni.
  7. hai salutare! daca mai esti interesata astept un telefon de la tine! 0731695344. Noi suntem o trupa din sibiu RIPSTOP care de curand s-a mutat in bucuresti si cautam pe cineva la voce. Astept un semn de la tine!
  8. hai salutare daca inca mai esti interesata suna, 0731695344. Noi suntem trupa RIPSTOP din sibiu, proaspat mutata in Bucale dar vrem sa ne mutam cu repetitii in ploiesti asa ca astept tel tau
  9. Va salut un bassist cu ceva experienta dar putin ruginit(nu am mai cantat de 8 luni la bass cu o trupa). Sunt fostul bassist al trupei RIPSTOP ,din sibiu, o puteti cauta pe youtube. Acum m.am mutat in bz si caut o trupa cu care sa pot colabora. Sunt dispus sa cant orice gen de muzica( stau cam prost cu banii si daia), dar cant cu foarte mare drag tot ce inseamna rock. Pentru cei interesati puteti lasa aici un nr de tel si va sun eu. Multa bafta si rock on.
  10. merge la rm valcea? iti dau 2 mil dar transportul il platesti tu. e ok?
  11. Sunt bassist si caut o trupa in Rm.Valcea, putem incepe repetitiile imediat! Am un bass epiphone les paul sp. ed. 2 si un bass kirkland electroacustic. sunt deschis la orice gen de muzica. Pt contact 0731695344 sau 0740039129
  12. prietene daca astepti pana pe la finalul lunii iulie o a le cumpar pe amandoua, momentan nu prea pot
  13. acesta este contactul meu duhust_1991
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.