Lucidwt200 Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Sal,nu stiti un site de unde sa-mi cumpar un ham misto? Stiti niste moduri cool de a 'ornamenta' urechile chitarii mai misto? Danke
marduk Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 be creative my friend. stickere, un paint job o aditie la grif intr-o forma dorita, n-ai nevoie de un magazin pt asta.
Guest Distorsed Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 cica la magazin e destul de scump unul...3/400.000, eu de exemplu am adaptat unul de la o geanta, si tine foarte bine chitara
Guest MrJackson Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Prin ham sa inteleg ca te referi la strap sau, pe romaneste, curea. Sincer, cureaua e una din cele mai "underrated" accesorii. Pacat, ca e vorba de sanatatea voastra la mijloc. Cel mai bine, zic eu, iti gasesti tu frumos o curea groasa (pufoasa) si neaparat lata de cel putin 2" Io am asa ceva si sunt foarte multumit, desi am vazut ca modele mai noi au materiale de o calitate mai slaba: http://fender.com/products/search.php?partno=0990681000
George M. Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Cataline, capetele`s din piele sau imitatie (musama)? au acum 2 zile mi-am schimbat capetele, mi-am pus din piele groasa luata de la o centura de siguranta din aia de catarat...strong
Guest MrJackson Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Bai, si capetele si spatele ar trebui sa fie din piele. Amu, n-as baga mana in foc ca asa e. Aia pe care o am eu imita destul de bine, dar astea mai noi (ce am vazut eu prin magazin) incep sa fie din ce in ce mai "ieftine". "Solutia minune" din punctu meu de vedere e o curea de piele Levy Strauss sau ceva... da nu gasesti la noi (inca).
George M. Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 capetele la cureaua asta m-au tinut 2 saptamani daca nu le schimbam riscam sa cant cu basul pe jos oricum...arata betoon, maro in combinatie cu negru
Guest MrJackson Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Io o am de vreo 2 ani jumate si inca e in stare foarte buna...
Recommended Posts