Salvez Planeta Posted March 12, 2015 Posted March 12, 2015 Pret: 1500RON Localitate: Bucuresti Contact: 0761067149 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Vand Keyboard Roland AX7 cu husa, adaptor,cablu midi si acumulator de 9 volti .Sunt interesat si de schimburi .Astept oferte cu module de tonuri sau sintetizatoare. Am si poze pentru cei interesati, o sa le caut zilele astea prin laptop ca nu mai stiu pe unde le am .Prin ce foldere
Salvez Planeta Posted June 4, 2015 Author Posted June 4, 2015 up. schimb roland ax7 si juzysound solo salmpler cu korg M3 . pretul ramane acelasi
Salvez Planeta Posted August 16, 2015 Author Posted August 16, 2015 up. oferte noi: roland ax7 + yamaha tx81z =1600 ron roland ax7 + juzysound solo sampler = 3500 ron
Salvez Planeta Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 Roland AX7 si modulul yamaha tx81z s-au vandut . Ramane in picioare Juzysound solo sampler si Controler midi Roland pc200 mk2 Mai am si o yamaha dx11 ,are pasul facut ,nu arata prea bine ,i-am schimbat bateria interna de curand,aranjata cu tonuri .La super pret :300 RON Cateva clape sunt defecte ,nu mai stau eu sa o desfac si sa le curat .De-asta o si dau la 300 ron . Pentru cine o vrea sa o faca .Sau cui ii trebuie sunetele de DX .
Recommended Posts