Mircea Becherescu Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Pret: 320 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0741422213 Link producator: http://intl.fender.com/en-GB/guitar-bass-parts/pickups-and-preamps/fender-custom-shop-texas-special-tele-pickups-set-of-2/ Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi Salut! Vand sau schimb doze de Fender Telecaster Texas Special. Sunt luate de pe un American Telecaster Special, deci nu sunt varianta Custom Shop si nici nu sunt vintage staggered. Pole-urile sunt drepte. Am mai avut astfel de doze in trecut insa atunci eram in alta etapa a vietii si suna ce trebuie Acum m-am mai "domolit" si atata output nu imi mai este necesar. Am un Les Paul care sa fie si sa sune a humbucker. Nonetheless, dozele suna criminal pe clean dar punctul lor forte e atunci cand sunt impinse de canalul de overdrive al amplificatorului sau o pedala buna de distors. Pretul dozelor este de 320 de lei (foarte putin negociabil). As fi interesat de schimburi cu seturi de Fender Nocaster/Blackguard, ToneRider sau Hot Classics. Alt fel de seturi/combinatii de doze nu ma intereseaza. Pot fi testate pe Telecasterul meu in Bucuresti, insa cum e logic vor exista variatiuni pe chitara cumapratorului. Pot trimit si prin curier oriunde in tara, pe banii cumparatorului. Raspund pe privat si la 0741422213. Multumesc frumos, Mircea
Mircea Becherescu Posted March 15, 2015 Author Posted March 15, 2015 Up! 280 de lei pentru un set de doze misto, Made in USA!
Mircea Becherescu Posted March 19, 2015 Author Posted March 19, 2015 Up! 250 de RON pentru cumparatorii seriosi si hotarati!
Mircea Becherescu Posted March 30, 2015 Author Posted March 30, 2015 Up! 200 de lei. Trimit si in tara pe banii cumparatorului. Doze MADE IN USA la 200 de lei. Nu le gasiti niciunde la pretul asta. Sus cu ele!
Mircea Becherescu Posted April 7, 2015 Author Posted April 7, 2015 UP! 180 de lei, set de doze MADE IN USA!!! Cam cu 60% mai ieftine decat pretul de lista!
Mircea Becherescu Posted April 21, 2015 Author Posted April 21, 2015 Vandut! Se poate inchide! Multumesc RGC!
Recommended Posts