Dan Damian Posted February 28, 2015 Posted February 28, 2015 Sunt student SAE la sectia Audio Engineering si trebuie sa fac mixuri ca sa-mi antrenez skill-urile. In loc sa lucrez cu proiecte fictive, m-am gandit sa iau proiecte reale ca sa vad care sunt provocarile. Asadar, cine a inregistrat o piesa undeva si are nevoie de mix imi poate trimite track-urile si ii trimit inapoi piesa mixata. Mixarea include editare (curatarea zgomotului, punerea pe timp a tobelor, basului, chitarelor, etc.), volume, EQ, compresie, delay/reverb, harmonics, sample enhancement daca se doreste si daca este cazul (in special pentru tobe), etc. Castigul meu este experienta si poate niste prieteni noi, asadar nu cer bani pentru aceasta activitate. Un exemplu de mix este mai jos. Acesta este un mix de tip "unplugged", cu procesare minima si sunet cat mai natural: Contact: PM sau dandamianalexandru@gmail.com 3
Dan Damian Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 Am inceput sa primesc material, va incurajez sa trimiteti cu incredere. Un mix bun poate face minuni chiar si pe o inregistrare din sala de repetitii. Nu conteaza genul muzical. Daca descopar o trupa cu potential am posibilitatea sa o aduc in studio sa o trag ca lumea
Dan Damian Posted April 8, 2015 Author Posted April 8, 2015 Aceasta piesa a fost inregistrata in sala de repetitii cu un singur microfon dinamic (adica nu condenser) si toate instrumentele deodata:
Recommended Posts