mad_max924 Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Pret: 1400ron Localitate: bucuresti ilfov Contact: 0745100664 Link producator: matsumoku Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi noroc oameni buni,pun la vanzare chitara Aria copie les paul custom,anul fabricatiei maxim 1972,corpul si gatul sunt din mahon,bolt-on dar are sustain foarte bun,freturile sunt in stare perfecta,actiunea e foarte joasa fara f-buzz dozele sunt gibson 490r in neck si burstbucker pro 2 in bridge,doza bridge are capac crom pt ca nu am avut cum sa dezlipesc capacul cu letconul meu,dau la ea si capac gold nicio grija deasemenea dau la ea si dozele originale (probabil maxon),cu dozele astea chitara suna foarte bine pe clean dar nu prea avea forta pe drive(o fi si chestie de gust) acum o sa imprumut si eu o expresie de la un coleg forumist si o sa spun ca suna de intzepenesti,de aceea daca vrea cineva sa vina sa o incerce ar trebui sa-mi dea banii in avans sa nu cumva sa intzepeneasca inainte sa plateasca pe pozitia de mijloc dozele intra in antifaza,nu cred ca am gresit eu ceva cand am lipit firele,ziceti si voi ca e peter green evident e made in japan se poate vedea si proba in zona cartier andronache mare respect rgc 4
Maltaker Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 (edited) Edited February 24, 2015 by Maltaker
Marquess of Orange Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 doza din bridge este fie burstbucker 2, fie burstbucker pro. pro 2 nu exista. Aria japoneza veche nu se compara cu modelele noi chinezesti. Spor la vanzare, e un instrument foarte fain.
mad_max924 Posted February 26, 2015 Author Posted February 26, 2015 multumesc pt precizare ,este bb pro
mad_max924 Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 poti sa ti cumperi un gibson cu 1400? da,dar de euro
mad_max924 Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 aria si-a gasit un nou proprietar,sper sa fie multumit de ea mare respect rgc
Recommended Posts