vermona Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 va salut am de cateva zile un procesor de efecte alesis midiverb 3 as vrea sa stiu cum se poate edita un preset delay plus reverb ca am incercat si nu se poate edita ..singura chestie are doar niste configuratii facute de fabrica dar care este facuta reveb cu delay...nu se poate modifica la delay viteza fiind facuta de fabrica la 100 milisecunde ..eu avand nevoie de 420 milisecunde ..astept cateva sfaturi de la cine are sau a avut asa ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhead Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 http://www.evergreen.edu/electronicmedia/docs/midiverb3_chart.pdfvezi pagina 2 sau, si mai bine ... ==> http://www.vintagedigital.com.au/wp-content/uploads/1990/12/Alesis-Midiverb-3.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermona Posted February 22, 2015 Author Share Posted February 22, 2015 da am citit manualul .demult multumesc am si probat dar vreau sa stiu de la cine a folosit ..eu nu am reusit sa combin ..cand lucrez efect delay si vreau sa intru si la reverb sa editez reverbul nu este aviabil ..aici e problema parerea mea ca nu se poate Link to comment Share on other sites More sharing options...
guitarhead Posted February 22, 2015 Share Posted February 22, 2015 nu (mai) stiu modelul asta ... de obicei seria asta de la Alesis era F. intuitiva si una din cele mai usor de programat ... daca zici ca nu se poate, probabil ca chiar nu merge la acel mod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermona Posted February 23, 2015 Author Share Posted February 23, 2015 da asa cred multumesc pentru ajutor mai caut sa ma documentez Link to comment Share on other sites More sharing options...
vermona Posted February 24, 2015 Author Share Posted February 24, 2015 nu stie nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts