• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  
mc.chiken

Trupa Soundmaze

14 posts in this topic

Trupa SoundMaze s-a infiintat in formula actuala in Iulie 2014. Are in componenta patru membri: Madalina - Voce, Robert - Chitara, Simon - Bass, Cristi - Tobe. Cantam in special compozitii proprii - avem in clipa de fata un numar de 11 piese proprii, la care am adaugat si cateva cover-uri.
 

Pe pagina noastra de Facebook se pot vedea cateva inregistrari video de la concertul de lansare si se pot asculta alte cateva piese, adresa este: https://www.facebook.com/SoundMazeBand

 

Trupa cauta locuri in care se poate canta (in Bucuresti) si colaborari cu alte formatii pentru participarea in evenimente mai mari. Orice sugestie in acest sens este binevenita.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trupa SoundMaze va sustine miercuri, 04.03.2015, un scurt recital alaturi de The mad socks (https://www.facebook.com/TheMadSocks) si Mice on the run (https://www.facebook.com/MiceOnTheRun) in cadrul concursului Rock Frate organizat in Grill Pub. Va asteptam!

 

Pagina evenimentului:

https://www.facebook.com/events/1574027142856571

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trupa SoundMaze are un nou tobosar si este pregatita pentru concerte "plugged". Am extins si colectia de cover-uri.

 

Cautam locuri din Bucuresti in care am putea sa cantam si suntem interesati de colaborarea cu alte trupe (cantat in deschidere, etc.).

 

Asteptam cu interes sugestii si propuneri.

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trupa SoundMaze a trecut de preselectia pentru participarea la festivalul Spellground.

In aceasta etapa avem nevoie de like-uri la videoclipul cu care ne-am inscris:

 

https://www.youtube.com/watch?v=xfmZwLLI8mA&feature=youtu.be

 

Pentru a oferi ajutor unei trupe cu mare vointa, accesati link-ul si dati "Thumbs up". Multumim!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.