SausageAssassin Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Pret: Mult RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0746014610 Link producator: http://forums.rgc.ro/topic/96403-pedalele-lui-edy/?hl=klon#entry861728 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand 2 pedale facute de Edy, un Klon Centaur si un EP Booster. Se gasesc poze si demo-uri cu ele la link-ul de mai sus. Le-am primit in urma unui schimb, dar voi trece pe procesor. Sunt foarte solide si doar la o fractiune din pretul pedalelor originale. Am sa incerc sa fac o mica inregistrare. Centaur: 300 lei Booster: 200 lei Mai negociem, prefer sa le dau impreuna. Pe PM, va rog! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edy_wheazel Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Pedalele sunt fix astea, sunetul din inregistrare insa nu este cel mai bun: Bafta la vanzare! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted January 22, 2015 Author Share Posted January 22, 2015 Multumesc Edy! Daca nu se vand pana cand imi iau procesor, am sa incerc sa pun si eu un demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted February 9, 2015 Author Share Posted February 9, 2015 Schimb cu chitari acustice/electrice entry level. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted February 11, 2015 Author Share Posted February 11, 2015 Schimb si cu chitara clasica. Ceva mai multe detalii: 1. Clona EP Booster, cu cateva imbunatatiri fata de original - Are un potentiometru de Fat care seteaza gain-ul, un switch de Body, care iti ofera un mid-boost sau un full range boost si un potentiometru de Lvl, care controleaza volumul - originalul are doar Lvl. E o pedala versatila, tai usor prin mix cu un humbucker neck. 2.Clona Klon Centaur, overdrive transparent, poate fi folosit si ca booster. Perfecta pentru old school rock si blues, nu e o pedala de metale, desi maraie destul de tare cu gain-ul la maxim. Fata de original e mai compacta si de vreo 20 de ori mai ieftina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted March 2, 2015 Author Share Posted March 2, 2015 EP-ul a plecat. Ramane Klon la 250 sau schimb doar cu chitara electrica entry level. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts