darkskater96 Posted January 16, 2015 Share Posted January 16, 2015 Pret: 0 RON Localitate: Radauti Contact: 0747709085 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiNu ma intereseaza ca pedala sa arate foarte bine.Am chef sa mai testez ceva nou.Nu veniti cu oferte gen 80% din pretul de nou.Ofer valoarea pedalei intre 40 60%.Astept sa ma contactati cu un pm.Strang ofertele pana duminica seara sau ma rog daca imi sare ceva in ochi cumpar repede.Sunt interesat si de o interfata desktop cu usb.Pretul maxim care il ofer per pedala este de 200 de lei.cred ca este un anunt bun pentru cei care vor sa scape de ceva.puteti veni si cu oferte pentru 2 3 pedale dar nu voi oferi mai mult de 500 pentru toate la un loc.multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
autumnal hysteria Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 MXR Gt-OD Zakk Wylde Switch ( 200) + Digitech Digidelay ( 250 ) - 450 amandoua. mai am si un WAH Jimi Hendrix tot la 200 de lei ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkskater96 Posted January 18, 2015 Author Share Posted January 18, 2015 Se poate inchide.mi am luat mxr ul de mai sus.multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts