cdeliu Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Salutare, Ma intereseaza sa cumpar o chitara acustica pentru prietenul meu, ce marca/model imi recomandati? El canta in mod normal la chitara electrica, dar ar vrea si una acustica. Acum....el este cunoscator in ale chitarelor si daca tot ii cumpar ceva, vreau sa ma asigur ca o sa ii iau ceva la care o sa ii faca placere sa cante, chiar daca nu va fi instrumentul lui de baza si dragostea lui ramane tot chitara electrica. Bugetul meu maxim este de 800-900 RON. Ce mi-ati recomanda sa ii cumpar? Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
andydufresne Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Cred ca in banii astia gasesti un Epiphone cu solid top (ceva model AJ probabil) si sigur niste Ibanezuri, daca iti place firma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheZKD Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Acum....el este cunoscator in ale chitarelor si daca tot ii cumpar ceva, vreau sa ma asigur ca o sa ii iau ceva la care o sa ii faca placere sa cante, chiar daca nu va fi instrumentul lui de baza si dragostea lui ramane tot chitara electrica. Ar trebui sa il intrebi ce firme prefera fara sa isi deie seama ca este vorba de un eventual cadou si atunci te putem ghida mai usor . Din start iti pot spune cateva firme mai apreciate care au modele sa se incadreze in bugetul tau, si ofera o calitate decenta Fender , Ibanez , Epiphone , Takamine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts