crissonstrings Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Pret: 400 RON Localitate: Cluj-Napoca Contact: cris_on_strings@yahoo.com Link producator: http://www.behringer.com/EN/Products/FCB1010.aspx Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Vand MIDI foot controller Behringer FCB1010, cu imbunatatiri! Are in el chip-ul UnO versiunea 1.0.4 (a costat 24 de euro), care permite folosirea controller-ului si in regim STOMPBOX. Stare foarte buna, cumparat nou anul acesta, folosit doar de cateva ori in casa/studio, functioneaza perfect. Pretul meu: 400 RON. Pentru cine doreste, am si chip-ul din fabrica, se poate vedea in pozele atasate. Controller-ul vine si cu cablul de alimentare. Se poate vedea/proba in Cluj sau expedia in tara, pe cheltuiala cumparatorului.
Berbecu69 Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Daca lasi la 350 il iau eu Calin 0722200690
johnnyrock Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Am avut nevoie la un moment dat de un pedalier behringer dar era cam scump acu vad ca e ieftin bafta la vanzare
crissonstrings Posted January 15, 2015 Author Posted January 15, 2015 Ms! S-a vandut, se poate inchide.
Recommended Posts