freementalprog Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Pret: 850 Localitate: Cluj-Napoca Contact: 0753 313966 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Vand o pedala BOSS RC-30 Loop Station + transformator BOSS la pretul de 850 lei. Pedala este practic noua, in stare excelenta atat fizic cat si functional, in sensul ca a fost folosita foarte putin si a stat in tot acest timp in cutie. Mai am garantie pe ea pana in 28.01.2016. O vand pt. ca nu o prea folosesc si cam sta degeaba in cutie. Ca si observatii proprii, este o scula buna care poate fi folosita cu success atat live cat si acasa in practice. Specs: http://www.guitarshop.ro/efect-chitara-boss-rc-30-loop-station_p2149.html Pretul este usor negociabil. As prefera oferte din Cluj, dar trimit oriunde in tara, transportul fiind suportat de catre cumparator si plata 50% avans pe card iar restul ramburs la livrare. Cateva poze gasiti in atasament. Contact: pm sau la 0753 313966 o zi buna, Catalin 1
dgeekoo Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Looperul stiu ce este si ce face. Dar "tranformatorul" ce face? Ce transforma?
robinfinity Posted November 25, 2014 Posted November 25, 2014 (edited) Looperul stiu ce este si ce face. Dar "tranformatorul" ce face? Ce transforma? Transforma voltaj mai mare in voltaj mai mic. http://ro.wikipedia.org/wiki/Transformator Scuze de spam, si rog ceilalti forumisti sa nu schimbe acest topic in discutie despre exprimare corecta in domeniul electronicii sau a chitarilor Edited November 25, 2014 by robinfinity
naruto1234 Posted July 11, 2015 Posted July 11, 2015 Mai este valabil anunțul ? Si daca da poti , te rog sa faci o poza pedalelor de la Looper si sa o pui aici . Multumesc
Recommended Posts