Guest bluesmanul Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Va invitam la o seara de BLUESSS - ROCK !!! Astaptam provincia ...... "Intrarea libera" : 8 RON.
Guest bluesmanul Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Marele JAMES BROWN, parintele muzicii soul si funky, a trecut in nefiinta, asa ca aceasta cantare ii va fi dedicata.
StratMan Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Marele JAMES BROWN, parintele muzicii soul si funky, a trecut in nefiinta, asa ca aceasta cantare ii va fi dedicata. succes!
Guest bluesmanul Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Speram sa fie cu succes, daca mai vii si tu 90% lucrurile sunt aranjate.
ilun Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 a 3a cantare lone star la care o sa asist...can't freekin wait!!!
Guest miky Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 daca ei canta pt a 10-cea oara in mamou inseamna ca si eu sunt pt a 10-cea oara la ei la cantare aici... pt ca niciodata n-am ratat-o mi-ar placea la nebunie un jam session, cum a fost o data... nu mai stiu cand
Guest bluesmanul Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Merge si un Jam dar ca sa se poata intampla ar fi de preferat sa veniti cu ceva instrumente dupa voi . Nu stiu daca toti membrii trupei vor ramane prea mult dupa concert. Oricum, ar fi misto daca s-ar intampla.....
StratMan Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Speram sa fie cu succes, daca mai vii si tu 90% lucrurile sunt aranjate. si daca nu vin sunt 100%
ilun Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 dementzial as usual... ...am reusit sa filmez cam 1h din cantare
Guest Baumwolle Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Foarte frumos a fost concertul, felicitari, baieti!
Guest bluesmanul Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 in sfarsit merge si la mine netu' (cica s-a-nfundat tava ), sau cel putin asa mi-au zis baietii e la tehnic. Va multumim pentru aprecieri si prezenta la concert. LONE*STAR va doreste un an bun, plin de impliniri, multe concerte colegilor din breasla si noua mai multe repetitii decat cantari ca anul trecut s-a intamplat exact invers P.S. .....inca ceva ...am uitat........aaa, exorcizarea manelistilor ca m-au omorat boratii astia de revelion
malex Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 ........aaa, exorcizarea manelistilor ca m-au omorat boratii astia de revelion vrei sa zici euthanasiere, nu?
Recommended Posts