Vince Windrider Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 (edited) Vand sau schimb chitara washburn shadow series.Chitara este fabricata in Corea in anii 90.nu are back plate cu seria dar este a treia chitara washburn shadow pe care o am.Mi a placut la acest model in primul rand rezonanta mare a corpului(lemnului). Chitara din imagini a fost reconditionata in totalitate:vopsita culoarea black ebony standox(poliurethanic) inclusiv griful cu aceeasi baza de lac. Dozele sunt Fender vintage 80 reissue mij;nut din os,chei grover,pickguard fender strat. Ca si minusuri nu mai gasesc plasticul (butonul)de la switch iar suruburile dozelor nu sunt cele originale, Ca schimburi sunt deschis spre :chitara electroacustica,chitara electrica cu humbukere(am deja un fender si am nevoie de ceva mai agresiv) sau monitoare de studio(5 sau 8) Chitara se poate vedea/proba in Bucuresti. tel 0727051997 Edited October 22, 2014 by Vince Windrider
Vince Windrider Posted November 10, 2014 Author Posted November 10, 2014 valabil,schimburi...intre timp am gasit si butonul de la switch.
Recommended Posts