Gh05T Posted September 25, 2014 Posted September 25, 2014 (edited) Suna stupid, stiu, ce scriu eu aici, dar... Vreau sa particip la repetitiile unei trupe. Vreau sa invat cum se face muzica si nu numai. Pot canta vocal, dar nu sunt cel mai bun. Invat sa cant la chitara, insa sunt inca incepator. Am idei si stiu cat de cat cum se leaga o melodie, dar as vrea sa stiu mai multe. Preferabil din Bucuresti. De fapt, ar fi excelent daca ar fi din Bucuresti. Stil de muzica preferat: Pink Floyd si conceptual. Edited September 25, 2014 by Gh05T
viosim Posted September 26, 2014 Posted September 26, 2014 Si eu vreau sa particip la repetitiile unei trupe dar din iasi. Crezi ca ne-am putea ajuta unul pe celalalt???
Gh05T Posted September 26, 2014 Author Posted September 26, 2014 Am cautat si pe Facebook oameni care canta intr-o trupa, chitaristi, etc. Exista niste grupuri pe net care cauta instrumentisti. Am mai incercat si acolo si acum astept sa vad daca gasesc oameni dispusi sa ma lase sa intru in lumea lor. Cred ca cel mai usor asa ar fi, sa-i cauti pe Facebook sau efectiv sa incerci o colaborare cu cei care cauta instrumentisti. Te prezinti si vezi daca te accepta. Mi-e greu cu Iasi-ul, fiindca nu-l cunosc. Dar daca gasesc ceva, te anunt.
Recommended Posts