www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

E bine sa iti pocnesti degetele?  

91 members have voted

1. 1. Oare?

• Da
      9
    • Nu
      64
    • Nu conteaza
      18

Recommended Posts

Guest Wierdguy
Posted

am votat ca nu e bine. dar dupa ce am vazut ca toti zic ca nu e bine...ma mancau degetele si le`am pocnit. :)

Posted
Nu stiu de ce te mai bagi in seama cand n-ai nimic de zis. Treaba cu pocnitu degetelor e serioasa, nu e subiect de desert.

Ce treaba are cu cantatul la chitara. Asa pot fi puse mii de intrebari care nu are treaba directa cu chitara. Intr-adevar poate slabirea articulatiilor afcteaza si dexteritatea ta dar... Nush.... :):(:) :)

Si eu am votat ca nu e bine... restul s-a zis.

• 9 months later...
Posted

Eu imi pocnesc degetele, gatul, spinarea, coatele, uneori genunchii reusesc si mandibula (stiu, stiu... i'm a freak!). Efectele negative sunt evidente... Mainile imi tremuta din toate articulatiile atunci cand incerc sa le tin fixe, daca trebuie sa stau nemiscat pentru o poza tremur din toti rarunchii, spinarea ma doare ingrozitor daca stau aplecat mult. Cat despre chitara... uneori trebuie sa-mi pocnesc degetele ca sa prind viteza... Incerc sa ma las de prostul obicei dar uneori realizez ca am facut-o neintentionat...

Guest chitaristul_innascut
Posted

nu conteaza ... degetele ti le pocnesti ca sa te simti mai bine dupaia ori ca ti-ai format deja un tic pentru a le pocni...

eu nu pot sa-mi pocnesc degetele :) dar in schimb imi pocnesc fara sa vreau incheieturile mainilor nush probabil e de la climatul asta umed de prin locurile astea unde locuiesc eu :) ...

Posted

Foarte bune sunt niste degete mari si inutilizabile... Eu unu am dus obiceiul de a-mi pocni articulatiile la nivel de arta, si nu-s deloc mandru de asta. Acum imi pocnesc pana si genunchii si soldurile, ca sa nu mai vorbesc de coloana, ceafa, umeri, incheieturi si degete. As vrea sa scap de asta, dar ma simt mai bine un pic imediat ce imi trosnesc o articulatie, sunt convins ca pe termen lung o sa imi blestem acest obicei. Deja ma astept de fiecare data cand imi trosneste coloana un pic mai urat sa raman paralizat instantaneu.

Guest Anca Pavel
Posted

Sincer, si eu imi pocnesc degetele inainte sa ma apuc de cantat la chitara... :) Fac si niste exercitii fizice prin camera... :) pentru dezmortire "ca sa intru in paine". Pana in prezent nu am auzit pe nimeni sa zica faptul ca nu ar fi bine sa iti pocnesti degetele. :)

Guest costi iorga
Posted

Mie imi pocnesc genunchii (deh, varsta... :)) asa ca, ce mai conteaza degetele? :)

Nu cred ca e foarte bine, dar mi le mai pocnesc si eu asa, odata - de doua ori pe zi. NU FACETI CA MINE!

Guest Wierdguy
Posted

dap...inca un topic dezhumat. Ce pot spune. exista 4 mari dependente, care te duc in final la doctor: Desene animate, trosnit degete, tigari, droguri. Nu in ultimul rand blues`ul...dar ala are alta poveste. Oricum, copii, nu va trosniti degetele. Nu va ajuta sa deveniti srv peste noapte.

Posted
As vrea sa scap de asta, dar ma simt mai bine un pic imediat ce imi trosnesc o articulatie, sunt convins ca pe termen lung o sa imi blestem acest obicei.

ªi eu îmi pocneam degetele... ºi ºtiam cã nu e bine... dar în urmã cu 2 ani cineva mi-a spus serios ºi în acelaºi timp pe un ton drãguț cã nu-i bine... M-am hotãrât sã nu le mai pocnesc ºi de atunci m-am cam lãsat de prostul obicei... Mi se mai întâmplã involutar, dar rar... ªi aºa bine mã simt cã am reuºit sã mã las! :)

Chiar nu-ți face bine! Eu zic sã-ți iei hotãrârea asta ºi vei vedea cã nu e greu sã te laºi... :)

• 1 month later...
  • 1 month later...
Guest Acoustic_Man
Posted

Chiar nu e in regula cu pocnitul, eu am ajuns atat de rau incat se mai pocnesc singure cand le sprijin d

e masa ca sa nu 

mentionez tremuratul... care miraculos dispare cand ma apuc de cantat weird

• 2 months later...
Guest walea
Posted

bai cum naiba sa scap de pocnitu asta de degete....sa mor eu,vreau sa ma las si nu pot:tot timpul ma trezesc ca incep sa le pocnesc,si nici ca nu ma opresc pana nu le pocnesc pe toate....exista vreo manusa cu ace care atunci cand incerci sa pocnesti degetele,sa te intepe pana la os???cred ca numia cu dintr-astea as scapa de drogul asta.....of....

Posted
bai cum naiba sa scap de pocnitu asta de degete....sa mor eu,vreau sa ma las si nu pot:tot timpul ma trezesc ca incep sa le pocnesc,si nici ca nu ma opresc pana nu le pocnesc pe toate....exista vreo manusa cu ace care atunci cand incerci sa pocnesti degetele,sa te intepe pana la os???cred ca numia cu dintr-astea as scapa de drogul asta.....of....

Ca sa scapi de pocnitul de degete trebuie sa te apuci sa mananci unghii .. parca asa era in manual.

Guest walea
Posted
Ca sa scapi de pocnitul de degete trebuie sa te apuci sa mananci unghii .. parca asa era in manual.

pe naiba!eu imi si rod unghiile deci nu merge faza....

Posted
pe naiba!eu imi si rod unghiile deci nu merge faza....

te opresti si gata...si eu imi trozneam gatu la greu si degetele...e suficient sa te opresti cand iti dai seama ca faci involuntar..si sa te abtii atunci cand simti ca iti vine chefu...in scurt timp de vei dezvata..acum (dupa un an) eu nici nu imi mai pot trozni gatu

Guest walea
Posted
te opresti si gata...si eu imi trozneam gatu la greu si degetele...e suficient sa te opresti cand iti dai seama ca faci involuntar..si sa te abtii atunci cand simti ca iti vine chefu...in scurt timp de vei dezvata..acum (dupa un an) eu nici nu imi mai pot trozni gatu

aha...mersi.....dar ce efecte are pocnirea gatullui???ca si pe asta il chinui......

Guest walea
Posted
dureri de cap la mine

ouch....atunci mai bine ma las de meseria asta....mersi de indicatii...dar o sa fie greu...e ca si cum mi-ai spune sa nu mai injur:)))

Posted

Probabil in subconstient, de mic, cind vedeam in desene animate cum pianistii isi trosneau degetele, mi-am dorit sa fac si eu asta. Si tataia avea o vorba : cite degete iti trosnesc, atitea femei ai. Efectele la femei erau imediate - nu conta ce si cum cintam la pian, conta ca inainte de asta ramineau fascinate de cum putea sa-mi trosneasca o mina intreaga.

Si ce bine era :)

• 1 month later...
Guest ain't-affraid-to-die
Posted
:) imi trosnesc de la 6 ani:degetele de la picioare, glezna dreapta(am avut probleme cu ea), gatu, umerii,degetele de la maini si gatu uneori....e rau...la 40 de ani cred ca am sa tremur ca trestia....si nu...desenele animate nu sunt drog....nu m-am lasat 100% de ele da m-am lasat in proportie de 90%
  • 2 weeks later...
Guest Freak KiTTy
Posted

nu prea e bine .. chiar daca am facut un obicei din asta ..deja au inceput sa imi tremure degetele care le pocnesc cel mai des .. :) ar trebui sa ma las .. :)