www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Joey Tafolla?


Musaro Adriano

Recommended Posts

Alt chitarist care merita ascultat!! Are si el ceva de spus despre tecnica si despre desvoltare un stil numai al lui, numai ca de data aceasta este foarte placut si o sa suna foarte familiar. Chitarist care ma lovit din prima si acest. Foloseste stilu "shuffle" cu pentatoniche si relative notele blues (cu cromatisme intermediere de altfel..) intro forma absolut numai al lui. (album in chestiune este infra-blue). Profesor la GIT, de pilda, pentru potentialul pe care il detine. Merita! Exista o methoda de a lui (shredding) unde esplica multe despre stilul lui.

Numai bine.

PS. de cantat este destul de greut, dar merita incercat!!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Intradevar Joey Tafolla e un chitarist cu un stil deosebit(a fost elevul lui Paul Gilbert).Pe langa albumul Infra-Blue mentionat de Adriano, mai merita ascultat si debutul lui solo(Out Of The Sun - pe care se simt influente neo-clasice), precum si albumele realizate cu Jag Panzer(pentru fanii heavy-metal-ului).

 

:)

Link to comment
Share on other sites

ciao steven, am toate discurile lui si..methoda... si el a trecut print-o evolutitie musicala si a ajuns sa se formaza stilul original...cel din Infra-Blue. Mie imi se pare fenomenal, in italia foarte apreciat..si nu numai, se pare ca peste tot e asa.

Multi chitaristi incerca sa studiese stilu lui. Numai cand te apuci de cantat de dai seama ca nu este usor deloc. Oricum un chitarist care merita ascultat...parere meu.

PS.Asta da shredding!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.