epaguitar Posted September 10, 2014 Posted September 10, 2014 Pret: 2500 roni Localitate: pitesti Contact: 0724 306 872 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburi vand CHARVEL WILD CARD 5 http://www.musicradar.com/reviews/guitars/charvel-san-dimas-wild-card-470888/ in stare foarte buna are doar o mica zgarietura care nu se vede, dozele single le am schimbat cu doze american standard strat modificare facuta de CORNEL URSU de la guitarshop dupa parerea mea cel mai bun lutier din tara, dar am si dozele originale seymour duncan stk4 designed to reduce hum in acelasi pret. chitara este o buna alternativa pt cine isi doreste conceptul super strat configuratie HSS floyd rose foarte bun. CASE original! pret 2500 roni 3
epaguitar Posted October 9, 2016 Author Posted October 9, 2016 chitara a mai primit intre timp cateva upgrade uri doza bridge di marzio paf pro humbucker, doza neck dimarzio the cruiser neck semnatura Andy Timmons un mini humbucker genial pt. tonurile de strat, iar middle doza american standard strat. Poza 2
Recommended Posts