John Petrecce Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Pret: 300 RON Localitate: resita Contact: 0737075138 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburi Chitara acustica in stare buna ; preferabil 3/4, cu pret intre 300 - 350 lei. Cerintele sunt sa aibe actiune decenta si chei care sa mentina acordajul, avand in vedere ca se va folosi de ea un baiat de 14 ani aflat la inceput de drum in ale chitarei. Astept oferte.
John Petrecce Posted October 2, 2014 Author Posted October 2, 2014 Pretul poate merge si pana la 400 lei
Numenor Posted October 8, 2014 Posted October 8, 2014 Acustica Ibanez v50 njp neagra, chitara are actiune mai mult decat decenta, se poate canta foarte bine si la tastele superioara ( sau inferioare ? ) adica dupa fretul 15 fara sa falseze sau etc. are mici urme de uzura dpdv estetic dar nimic suparator. Sta acordata fara niciun fel de problema. Daca nu o poate vedea nimeni sau proba, eu o pot trimite in husa. De asemenea, daca exista vreo problema, accept sa fie trimisa inapoi. Desi nu cred c-ar fi cazul. Daca doriti poze, astept un pm. Este modelul normal, nu 3/4. Pretul este de 300 de RON.
John Petrecce Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 Multumesc! Suna bine oferta, dar momentan cautarile le am indreptate spre 3/4.
zTeoz Posted December 22, 2014 Posted December 22, 2014 http://forums.rgc.ro/topic/102913-aria-ak-35/
Recommended Posts