Adi M Posted August 31, 2014 Posted August 31, 2014 Mie-mi place, felicitări din nou! Așa cum ți-am comentat și pe SoundCloud, vrei să-mi spui, te rog, cu ce ai făcut "vocile", părțile corale? Mersi.
Grim Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Bonjour. Ti-am raspuns pe soundcloud, dar cred ca deja stii asta. Revin cu orchestratia "imbracata" in tobe si chitari. Enjoy black fucking metal 1
Adi M Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Bonjour. Ti-am raspuns pe soundcloud, dar cred ca deja stii asta. Revin cu orchestratia "imbracata" in tobe si chitari. Enjoy black fucking metal Da, am văzut, mersi din nou. E foarte interesant ce faci tu, deși nu-s mare fan al genului, mă atrag compozițiile tale. Iar la asta, deși doar ai "îmbrăcat" orchestrația, parcă zici că e altceva. Cealaltă era mai atmosferică, într-un fel, cu chitare și tobe e deja black metal simfonic în toată regula. Felicitări, din nou! O singură propunere aș avea: dacă tot "ți-ai făcut mîna" cu cîteva secvențe scurte, nu mai bine te concentrezi pe o piesă de minim 3 minute acum? Să poți face acolo introducere, cuprins, intrigă, încheiere și altele. Sigur te-ai gîndit și poate chiar lucrezi la așa ceva, dar ziceam și eu. 1
Grim Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Mersi Adi pentru suport, as always. In principiu asta ar fi ideea, un scurt demo. Insa, sa vedem cu timpul cum o sa stam pe viitor. Cheers!
Recommended Posts