levy_b Posted August 18, 2014 Posted August 18, 2014 Dupa cum spune titlul caut colaborare in Timisoara. Sunt chitarist cu domiciliul in Timisoara , am experienta in domeniul muzicii 8-9 ani de chitara 7 ani intr-o formatie cunoscuta. AM SCULE. Nu doresc sa colaborez cu: copii sub 16 ani (fara suparare astea sunt coditiile mele) , instrumentisti care sunt la inceput de drum(care nu au experienta minim 2-3 ani cu concerte)., nu doresc sa colaborez cu formatii de black , death , hardcore, punk ,(nu am nici o treaba cu genurile astea de metal numai ca pur si simplu nu doresc sa cant asa ceva.) in general astea... Daca doriti sa aflati mai multe sau doriti sa colaboram , sau sa facem un "jam" or whatever , contactati-ma pe rgc cu un PM sau post aici MULTUMESC ! Levy B. 2
Triaj Posted August 24, 2014 Posted August 24, 2014 Salut.Mai este valabil anuntul? Cati ani ai? Te ocupi numai de muzica, sau ai si alte activitati ?
levy_b Posted September 4, 2014 Author Posted September 4, 2014 Sunt deschis si la optiuni ....Cover band/tribute band upupup.
filip28 Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Salut,daca crezi ca e posibil cu doua chitari sau ceva de genu.e-mail:lecramh2000@yahoo.com How High The Moon.mp3 DanBlues.mp3
Maryliss Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 Buna, numele meu este Maryliss eu sunt solista cu domiciul in Timisoara . Genurile pe care le abordez sunt pop rock, reggae, blues si sunt deschisa la orice idee muzicala indrazneata si inovatoare.As fi interesara de o colaborare. Va las mai jos si fb meu ! https://www.facebook.com/maryliss.baby
filip28 Posted November 26, 2014 Posted November 26, 2014 Salut ,scre-mi te rog pe lecramh2000@yahoo.com sau lasa-mi un nr tel, as avea o propunere pt tine,ti-am trimis acum vre-o 2 luni niste inregistrari de ale mele cu jazz si blues.O seara faina
levy_b Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 (edited) se poate inchide! Edited January 21, 2015 by levy_b
levy_b Posted February 20, 2015 Author Posted February 20, 2015 (edited) Revine !!! UP Mentionez ca genul spre care ma inclin in momentul de fata sunt: Symphonic metal sau un cover band(pt club-uri bar-uri, nu neaparat metal ....spre pop rock ) . Edited February 20, 2015 by levy_b
radusirbut Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Salut, Sunt basist din Arad, dar locuiesc in Timisoara. Am 19 ani si cant de vreo 4 ani la bas. Imi surade ideea de cover band pt pub-uri. Daca esti interesa, astept raspunsul tau.
Recommended Posts