eduard.alexandru Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) Se dă chitara Behringer din imagini. Pe scurt: maple neck, alder body, pe pickguard are lipit vinilin, cu bandă dublu-adezivă (se poate da jos fără a lăsa urme), knoburile au fost înlocuite din considerente estetice, nu prezintă semne deosebite de uzură, sună bine, e echilibrată, intonaţia este perfectă. Se schimbă cu procesor. Sunt interesat în special de Behringer V-amp pro / V-amp / Virtualizer, Korg AX3000G / AX 1500G, dar sunt dispus să iau în calcul şi alte variante. Puteţi propune prin mesaj privat alte variante de schimb, cum ar fi interfaţă audio usb, mixer cu minim 3 canale sau alte obiecte ce m-ar putea interesa. Edited August 15, 2014 by eduard.alexandru
subliminal Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 era asa greu sa specifici in titlu firma sculei,nu de alta da sa nu mai dam toti click degeaba???
eduard.alexandru Posted September 16, 2014 Author Posted September 16, 2014 mincinos! rusine! Ai mâncat ceva stricat? 1
aliorneicev Posted September 16, 2014 Posted September 16, 2014 (edited) cand am intrat ma gandeam la fender stratocaster si nu e vb despre asta. am considerat ca nu e corect titlul dupa cum ti a spus si cel care a scris inaintea mea. asa fac si televiziunile. Edited September 16, 2014 by aliorneicev
Recommended Posts