bogdan_75 Posted August 9, 2014 Posted August 9, 2014 salutare ,chitarist solo din Bucuresti interesat de o trupa sau componenti de trupa de genul hard rock,blues rock,rock alternative.Ca reper al stilului de muzica ar fi trupe gen Guns n Roses,Slash,Velvet Revolver,Ac/Dc,Aerosmith,Scorpions,Gary Moore .Mi-ar placea ca la inceput sa facem coveruri pentru a ne acomodam ca trupa,dupa care am putea sa facem si ceva propriu. Rock On
Dobby Posted August 11, 2014 Posted August 11, 2014 Salut ! Canti si vocal ? Ai un repertoriu cat de cat?
bogdan_75 Posted August 11, 2014 Author Posted August 11, 2014 salut,nu ma consider un foarte bun vocalist deci la voce nu ma bag.Ca repertoriu stiu sa cant majoritatea pieselor celebre de la guns ,cateva de la slash,si cateva riffuri celebre.Nu pot sa zic ca momentan am un repertoriu ca lumea dar pot sa invat destul de repede o melodie cap coada cu tot cu solo si cu toate cele.Daca te intereseaza da-mi friend pe facebook (Mircioiu Bogdan) si vorbim mai multe detalii pe privat.Numai Bine!
Hard&Heavy Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Salut Bogdan! Arata-mi niste demo-uri cu tine te rog! Merci mult!
Triaj Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Salut.Ti-ai gasit trupa ? Salut.Ti-ai gasit trupa ?
Stefan OPREA Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Salut, caut oameni pentru band live. Am 7 ani de experienta de scena. www.facebook.com/stefanoprea.official
Recommended Posts