lukeblue Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 URGENT jackson dxmg made in JAPAN super intretinuta. suna bestial si la mana nu am cuvinte sa o descriu. pret final:600 dolari la muzica este 21900000=730$
Guest King_Diamond Posted July 12, 2005 Posted July 12, 2005 poate pui si niste poze de cat timp o ai? ai schimbat ceva la ea doze,chei etc..?? de ce o vinzi?(iti iei ceva mai bun sau s-a stricat sau te-ai plictisit de ea??? ) pls sa raspuzi si sa pui cateva poze ca s-ar putea sa-ti gasesc un cumparator aaa si esti din bucuresti?
lukeblue Posted July 12, 2005 Author Posted July 12, 2005 chitara nu are nimic schimbat e reglata ca lumea ca floydul sa mearga smooth o dau din motive personale(need the money quick). poze as fi pus dar din pacate chiar nu am cum deocamdata si de vineri voi fi plecat pana pe 29. cine e interesat sa vina sa o vada no problem daca vrei sa o vezi pentru features are site-ul jackson toate detaliile. sunt din bucuresti
lukeblue Posted July 14, 2005 Author Posted July 14, 2005 e un fisier mp3 la sectiunea melodiile noastre ps:de ce nu merge sa editez ce am scris mai sus?
Adi Posted July 14, 2005 Posted July 14, 2005 E o limita de timp in care poti sa-ti editezi post-ul daca nu a mai postat nimeni dupa tine, caz in care nu mai ai cum.
Recommended Posts